27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Porsche 911 (1974 - 1977)

In 1974 introduceerde impact bumpers in overeenstemming met beschermingseisen van de Amerikaanse wet een nieuwe versie van de 911.De auto kreeg andere bumpers. Deze bumpers waren zo succesvol geïntegreerd in het ontwerp dat zij onveranderd bleven gedurende 15 jaar. In 1974 werd de cilinderinhoud vergroot tot 2687cc, met als resultaat een verbeterde torque. Het gebruik van de K-Jetronic CIS Bosch brandstofinjectie in de 911 en 911S modellen, met behoud van de smalle achterste vleugels van de oude 2.4, had nu een downgraded versie van de RS-motor met 150 en 175 pk.

De Porsche 911 Carrera 3.0 (1976-1977) bracht elementen samen uit de Porsche's 2 meest legendarische auto's. Het vertegenwoordigde de laatste uitvoering van de Porsche Carrera (oorspronkelijk toegevoegd aan de 911-serie als de klassieke 2.7 liter RS in eind 1972) en de Carrera 3's 2993cc motor gebruikte dezelfde gegoten aluminium carter als de onlangs geïntroduceerde Porsche 930 of 911 Turbo.

Porsche introduceerde de eerste turbocharged 911 in 1974. Hoewel de Porsche 911 Turbo de naam was in Europa werd deze in Noord-Amerika de Porsche 930 genoemd. De vorm van de body is duidelijk herkenbaar aan brede wielkasten voor de brede banden, en een grote achterspoiler vaak bekend als een 'whale tail" op de vroege auto's, en de "thee-lade" op de latere modellen. Beginnend met een 3.0L motor 260PS, steeg het naar 3.3L 300PS in 1978. De vroegere auto's staan bekend om hun acceleratie in combinatie met uitdagende rijeigenschappen.

Porsche 911 klassieker kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Porsche die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClasics heeft er daarom alles aan gedaan om u een zo compleet mogelijk beeld te geven van de auto’s. zo is iedere auto op onze website voorzien van een fotoreportage, 360 graden beelden, en een video. Daarnaast is er van elke auto ook achtergrond informatie te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Porsche 911 klassieker kopen

Hoge kwaliteit Porsche 911 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Porsche 911, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.                  

Inruilen of verkopen van uw Porsche 911 oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Porsche 911, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Porsche 911 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Porsche 911  voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Porsche 911  klassieker te kopen?

- Groot assortiment Porsche klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Porsche 911 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.