27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Porsche 911 Targa

Porsche 911 Targa

Porsche begon met de productie van Targa-modellen in 1965. Het eerste model was een Porsche 911 Targa met een speciale dakconstructie, een gedeeltelijk afneembaar dak en een volle breedte rolbeugel achter de stoelen. De term Targa (betekent "plate" in het Italiaans) werd voor het eerst gebruikt op de 1966 Porsche 911 Targa en het blijft een geregistreerd handelsmerk van Porsche AG. In 1969 ontwikkelde en verkocht Porsche een Porsche 914 met Targa dak in samenwerking met Volkswagen. Echter was de914 alleen leverbaar met een Targa dak. Vanaf 1976 begon Porsche met de productie van Porsche-modellen 924, 944 en 968 uitgerust met een Targa dak.

Porsche 911 Targa klassieker kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Porsche die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClasics heeft er daarom alles aan gedaan om u een zo compleet mogelijk beeld te geven van de auto’s. zo is iedere auto op onze website voorzien van een fotoreportage, 360 graden beelden, en een video. Daarnaast is er van elke auto ook achtergrond informatie te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Porsche 911 Targa klassieker kopen

Hoge kwaliteit Porsche 911 Targa oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus dePorsche 911 Targa, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Porsche 911 Targa oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Porsche 911 Targa, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Porsche 911 Targa verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan somsook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk.Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Porsche 911 Targa voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Porsche 911 Targa klassieker te kopen?

- Groot assortiment Porsche klassiekers te koop

- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd

- Eigen werkplaats met 20 monteurs

- Registratie en keuringen

- Wereldwijd transport tot aan de deur

- Hoogwaardige kwaliteit en service

- Inruilmogelijkheden

- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Porsche 911 Targa dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.