27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Porsche 356B

De Porsche 356 was een lichtgewicht achter-engine achter-wiel-aangedreven 2-deurs sportwagen leverbaar in hardtop coupe en cabriolet. Dit model kende door de tijd heen grote herzieningen, en daarom werden de Porsche 356’s onderverdeeld in de groepen: 356A, 356B en 356C.

Eind 1959 kwam de Porsche 356B op de markt. De aanleiding hiervoor was de meer significante styling en technische verfijningen van de auto (een T5 bodytype). De 356B werd tot 1962 geproduceerd. Het mid-1962 356B-model kreeg een verandering, namelijk het T6 lichaamstype.  Deze variant kreeg ook een unieke “Karmann Hardtop” of “Notchback”. De 1961 productierun was in wezen de body van een cabriolet met de optionele stalen cabriolet hardtop op zijn plaats gelast.

De 356’s kenden ook een viercilinder pushrod. Deze werden later opnieuw geïntroduceerd in de Porsche 912, omdat er klachten waren van de klanten dat de nieuwe Porsche 911 te duur was.

Porsche 356B klassieker kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Porsche die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Porsche 356B klassieker kopen

Hoge kwaliteit Porsche 356B oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Porsche 356B, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.            

Inruilen of verkopen van uw Porsche 356B oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Porsche 356B, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Porsche 356B verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

 

ER Classics heeft de juiste klassieke Porsche 356B  voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Porsche 356B  klassieker te kopen?

- Groot assortiment Porsche klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Porsche 356B dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.