Zondag 1 Oktober CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (12:00-16:00) - 3 Oktober (Duitse Eenheid) SHOWROOM OPEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Porsche Cayman

Porsche Cayman

De Porsche Cayman is een sportauto die wordt geproduceerd door Porsche AG. Het idee van de Porsche Cayman, is om het gat op te vullen tussen de Boxster en de 911. Kenmerkend voor de Cayman is de middenmotorconfiguratie. De Porsche Cayman heeft hedendaags 2 verschillende generaties.

De eerste generatie van de Porsche Cayman werd geïntroduceerd in 2005 met de Cayman S met een 3,4-liter zescilinder met een vermogen van 295pk. Dit resulteert in een acceleratie van 0-100 km/h in ongeveer 5,4 seconden en een topsnelheid van 275 km/h. In 2006 kwam de basis Porsche Cayman op de markt met een 2,7-liter zescilinder met een vermogen van 245 pk en een topsnelheid van 258 km/h.

In 2012 werd de tweede generatie van de Porsche Cayman geïntroduceerd, waarbij het exterieur is aangepast. Deze nieuwe Cayman heeft een 2,7-liter zescilinder met een vermogen van 275 pk en een topsnelheid van 266 km/h, en een acceleratie van 0-100 km/h in een tijd van 5,7 seconden. Door de jaren heen zijn er verschillende varianten van de Porsche Cayman op de markt gebracht. Zo kom er in 2014 een krachtigere en lichtere versie genaamd de Porsche Cayman GTS op de markt, en in 2015 de GT4 en GT4 Clubsport die bedoelt waren als racer.

Porsche Cayman kopen

Het vinden van een Porsche die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Porsche Cayman

Hoge kwaliteit Porsche Cayman bij E&R Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Porsche Cayman, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van auto’s die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een Porsche of vraagt u zich af waar monteurs in de werkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Porsche Cayman

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Porsche Cayman, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw auto, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Porsche Cayman verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een Porsche Cayman

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een Cayman is dat niet anders. Omdat u uw Porsche graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw Porsche Cayman naar een speciale werkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type auto. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke auto’s.

 

ER Classics heeft de juiste Porsche Cayman voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Porsche Cayman te kopen?

- Groot assortiment Porsche te koop
- Alle auto’s zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Porsche Cayman dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en sportwagens en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.