Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Porsche 911

De Porsche 911 was een sportwagen van Porsche AG uit Stuttgart, Duitsland. Het beroemde, karakteristieke en duurzame ontwerp werd geïntroduceerd in het najaar van 1963 en werd gebouwd tot 1989. Het werd opgevolgd door een aangepaste versie, intern aangeduid als Porsche 964, maar nog steeds verkocht als Porsche 911, net als de huidige modellen.

Mechanisch was de Porsche 911 opmerkelijk door zijn achterste luchtgekoelde motor. De originele 911-serie wordt vaak aangehaald als de meest succesvolle wedstrijd auto ooit.

De 911 werd ontwikkeld als een veel krachtigere, grotere en comfortabelere vervanging van de Porsche 911. De 911 maakte zijn publieke debuut op de 1963 Internationale Automobil-Ausstellung.

Het werd aanvankelijk aangeduid als de "Porsche 901", naar het interne projectnummer. Echter, Peugeot protesteerde met het argument dat zij het exclusieve recht hebben in Frankrijk om auto namen gevormd door drie cijfers met een nul in het midden te hanteren. Hierop veranderde Porsche de naam in 911. De 911 ging in de verkoop in 1964.

Porsche 911 klassieker kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Porsche die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Porsche 911 klassieker kopen

Hoge kwaliteit Porsche 911 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Porsche 911, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.                   

Inruilen of verkopen van uw Porsche 911 oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Porsche 911, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Porsche 911 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Porsche 911  voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Porsche 911  klassieker te kopen?

- Groot assortiment Porsche klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Porsche 911 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.