19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Porsche Boxster

Porsche Boxster

De Porsche Boxster is een tweezits mid-engine roadster. Het was het eerste wegvoertuig van Porsche dat oorspronkelijk werd ontworpen als roadster sinds de Porsche 550 Spyder. De eerste generatie Boxster (986) werd eind 1996 geïntroduceerd; aangedreven door een 2,5L platte zescilindermotor. In 2000 werd het basismodel geupgrade naar een 2.7L motor en de nieuwe Boxster S-variant kreeg een 3.2L motor.

De productie van de 986 begon in 1996 in de voormalige Porsche fabriek in Stuttgart, Duitsland. Valmet Automotive fabriceerde ook Boxsters onder contract bij Porsche in een fabriek in Uusikaupunki, Finland.

In 2005 bracht Porsche de tweede generatie Boxster uit: type 987. De 987 is krachtiger dan zijn voorganger en heeft een styling die is geïnspireerd op de Carrera GT. Het motorvermogen steeg in 2007, toen beide Boxster-modellen de motoren van hun overeenkomstige Porsche Cayman-varianten kregen. In 2009 kreeg de Boxster verschillende nieuwe cosmetische en mechanische upgrades, waardoor het vermogen en de prestaties werden verbeterd. De derde generatie Boxster (981) werd geintroduceerd op de Autosalon van Genève in 2012. De naam Boxster is afgeleid van het woord "boxer", verwijzend naar de "boxermotor" van het voertuig en het woord "roadster".

Porsche Boxster kopen

Het vinden van een Porsche die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

De Porsche Boxster

Hoge kwaliteit Porsche Boxster bij E&R Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Porsche Boxster, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van auto’s die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een Porsche of vraagt u zich af waar monteurs in de werkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Porsche Boxster

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Porsche Boxster, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw auto, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Porsche Boxster verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een Porsche Boxster

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een Boxster is dat niet anders. Omdat u uw Porsche graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw Porsche Boxster naar een speciale werkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type auto. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke auto’s.

ER Classics heeft de juiste Porsche Boxster voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Porsche Boxster te kopen?

- Groot assortiment Porsche te koop
- Alle auto’s zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Porsche Boxster dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en sportwagens en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.