Zondag 7 Juli CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 10:00 tot 14:00 - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Jaguar XK8

De Jaguar XK8

De Jaguar XK8 werd uitgebracht in 1996 ter vervanging van de XJ-S. Er waren twee carrosserievarianten beschikbaar; een coupé en een cabriolet. Dit model was de eerste in de Jaguar line-up met de nieuw ontwikkelde V8-motor.De 290pk motor had voldoende vermogen, wat de prestaties van de XK8 vergelijkbaar maakte met die van de Mercedes SL500. Bij de introductie was de XK8 de eerste auto die volledig werd ontworpen en bedacht nadat Ford het overnam in de late jaren 80.De Jaguar XK8 werd standaard uitgerust met 17-inch lichtmetalen wielen, volledig lederen interieur, burl-walnoothout en zij-airbags. De Adaptive Cruise Control van Jaguar was optioneel.

Jaguar XK8 kopen

Het vinden van een Jaguar die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Jaguar XK8 kopen

Hoge kwaliteit Jaguar XK8 bij ER Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Jaguar XK8, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van voertuigen die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een bolide die door ons wordt verkocht of vraagt u zich af waar monteurs in de werkplaatsen zich mee bezig houden? klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Jaguar XK8

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Jaguar XK8, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw huidige auto, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Jaguar XK8  verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een Jaguar XK8

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een auto als de Jaguar XK8 is dat niet anders. Omdat u uw Jaguar graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw Jaguar XK8 naar een gespecialiseerde werkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type auto. De monteurs werken dan vaak met dezelfde auto’s en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke bolides.

ER Classics heeft de juiste Jaguar XK8 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Jaguar XK8 te kopen?

- Alle bolides zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Jaguar XK8 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en sportieve bolides en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.