19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Jaguar E-Type Series III

Met de Series III werd een nieuwe 5.3L twaalfcilinder Jaguar V12 motor geïntroduceerd, met opgewaardeerde remmen en standaard stuurbekrachtiging. De Jaguar E-Type 1971 zijn korte wielbasis FHC lichaam stijl werd gestaakt en de V12 was alleen beschikbaar als cabriolet en 2+2 coupe. De Jaguar E-Type 1972 cabrio gebruikte de langere wielbasis 2+2 plattegrond. Het is gemakkelijk te herkennen aan de grote cross-lattenbodem grille, verbrede wielkasten, twee grote rubberen bumpers en een badge op de achterkant die verkondigt dat het een V12 is. Er waren ook een zeer beperkt aantal 6cylinder Series 3 Jaguar E-type 1973 gebouwd. Deze waren te zien in de verkoop literatuur.

Series III model jaren:
Jaguar E-Type 1971
Jaguar E-Type 1972
Jaguar E-Type 1973
Jaguar E-Type 1974

Jaguar E-Type Series 3 oldtimer kopen

Het vinden van een Jaguar E-Type Series 3 die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Jaguar E-Type kopen

Hoge kwaliteit Jaguar E-Type Series 3 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Jaguar E-Type Series 3, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Jaguar E-Type Series 3 oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Jaguar, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken

Klassieke Jaguar E-Type verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke

ER Classics heeft de juiste klassieke Jaguar E-type series 3 voor u! 

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Jaguar E-type series 3 klassieker te kopen?

- Groot assortiment klassieke Jaguars te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u op zoek bent naar een prachtige Jaguar E-type series 3, dan wordt u bijgestaan door één van onze oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.