Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Jaguar MK II

De Jaguar MK II is een vierdeurs sportlimousine. De Mark II werd gemaakt van 1959 tot 1967 en functioneerde als opvolger van de Mark I. De Jaguar MK II had zelf echter geen directe opvolger. De auto is beschikbaar met drie soorten motoren, namelijk de 2.4, de 3.4 en de 3.8 liter. De Mark 2.4 heeft 120 PK, de Mark 3.4 heeft 210 PK en de Mark 3.8 heeft 220 PK.

Het exterieur van de auto verschilde op een aantal vlakken van zijn voorganger. De bovenkant van de auto werd bijvoorbeeld vernieuwd, waardoor het zicht vanuit de auto verbeterde met 18 procent. Het vernieuwde uiterlijk had onder andere ook een nieuwe grille en grotere lampen op een andere plek. Daarnaast werd het interieur van de auto onder handen genomen. De auto kreeg een verbeterde instrumenten lay-out. Met de Jaguar MK II werden schijfremmen op alle vier de wielen de nieuwe standaard.De 3.4 liter bereikt bijvoorbeeld een topsnelheid van 193 km/u. De auto trekt van 0 tot 97 km/u op in 11,9 secondes. De 3.8 liter bereikt een topsnelheid van 201 km/u en trekt van 0 tot 97 km/u op in maar 8,5 secondes. In totaal heeft Jaguar 83976 auto’s gemaakt van de Mark II serie. Na 1967 werden de 2.4 en de 3.4 liter van de Mark II hernoemd tot de 240 en 340.

Jaguar MK2 oldtimer kopen

Het vinden van een Jaguar MK2 die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Jaguar MK2 kopen

Hoge kwaliteit Jaguar MK2 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Jaguar MK2, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Jaguar Mk2 oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Jaguar, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Klassieke Jaguar MK2 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimer.

ER Classics heeft de juiste klassieke Jaguar MK2 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Jaguar MK2 klassieker te kopen?

- Groot assortiment Jaguar klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9 

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een  prachtige nieuwe Jaguar MK2dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.