19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Jaguar F-Type

De Jaguar F-Type is een tweezits sportwagen uit 2013, vervaardigd door de Britse autofabrikant Jaguar Land Rover onder hun Jaguar-merk. Het ontwerp is gebaseerd op een verkorte XK-cabrio. Het is de spirituele opvolger van de beroemde E-Type. Het is ook de vervanger voor de Jaguar XK. De auto werd oorspronkelijk uitgebracht als een tweedeurs softtop cabriolet, met later in 2013 een 2-deurs fastback coupé-versie.

F-Type concept
De F-Type werd onthuld op de Detroit Motor Show in januari 2000. Het was een tweezits roadster met een 3.0 V6-motor van de S-Type sedan. Geoff Lawson had gewerkt aan de ontwikkeling van de auto, maar stierf plotseling in 1999. Het project werd voortgezet door Ian Callum. Dit project werd snel geannuleerd, maar werd later nieuw leven ingeblazen.

F-Type cabriolet
De cabriolet versie van de Jaguar F-Type werd voor het eerst onthuld op Sundance in Londen, gevolgd door een presentatie op de Autosalon van Parijs in 2013.

Jaguar F-Type kopen?

F-Type Coupe
De coupé-versie werd onthuld tijdens de 2013 Los Angeles Auto Show (F-Type R Coupé) en 2013 Tokyo Motor Show, gevolgd door de 2013 Jaguar Academy of Sport Annual Awards. Het voertuig ging in de lente van 2014 in de verkoop. Geïntroduceerde modellen zijn de F-Type (340 PS), F-Type S (380 PS) en F-Type R (550 PS).

F-Type SVR
Op de autosalon van Genève in maart 2016 onthulde Jaguar de F-Type SVR. De auto beschikt over dezelfde 5,0-liter supercharged V8-motor van de V8 S en R, maar met 567pk bij 6500 tpm. De auto gaat van 0 naar 100 km per uur in 3,5 seconden en heeft een topsnelheid van 322 km per uur. De cabriolet haalt slechts 194 km per uur.

Jaguar F-Type kopen

Het vinden van een Jaguar die goed bij u past, is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden, een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Jaguar F-Type kopen

Hoge kwaliteit Jaguar F-Type bij ER Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Jaguar F-type, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van voertuigen die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een bolide die door ons wordt verkocht of vraagt u zich af waar monteurs in de werkplaatsen zich mee bezig houden? klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Jaguar F-Type

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Jaguar F-type, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw huidige auto, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Jaguar F-type  verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een Jaguar F-Type

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een auto als de Jaguar F-type is dat niet anders. Omdat u uw Jaguar graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw Jaguar F-Type naar een gespecialiseerde werkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type auto. De monteurs werken dan vaak met dezelfde auto’s en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke bolides.

ER Classics heeft de juiste Jaguar F-Type voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Jaguar F-Type te kopen?

- Alle bolides zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Jaguar F-Typedan wordt u bijgestaan door één van onze eigen experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en sportieve bolides en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.