27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Jaguar E-Type Series II

Kenmerken van de Series II zijn: Open koplampen zonder glas covers, een wrap-around achterbumper, opnieuw gepositioneerd en grotere voor-indicatoren en achterlichten onder de bumpers, betere koeling door een vergrote "mond", twee elektrische ventilatoren en opgewaardeerd remmen Jaguar E-Type 1969. De-tuned in de VS met twee Strombergs en meer klepspeling, maar nog steeds met triple SU's in het Verenigd Koninkrijk en de veel strakkere klepspelingen.

De Jaguar E-Type 1970 motor is gemakkelijk te herkennen door de verandering van een glad gepolijst cam die dekt tot een meer industriële "geribde" uitstraling. Late Series 1 ½ auto’s hadden ook geribbelde cam covers. Het interieur en dashboard werden ook opnieuw ontworpen met tuimelschakelaars.

Door de tuimelschakelaars werd aan de Amerikaanse gezondheids-en veiligheidsregels voldaan. De dashboard schakelaars ook verloren hun symmetrische lay-out. Jaguar E-Type 1971 Airconditioning en stuurbekrachtiging waren beschikbaar als fabrieksopties.

Series II model jaren:
Jaguar E-Type 1969
Jaguar E-Type 1970
Jaguar E-Type 1971

Jaguar E-Type Series 2 oldtimer kopen

Het vinden van een Jaguar E-Type Series 2 die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Jaguar E-Type kopen

Hoge kwaliteit Jaguar E-Type Series 2 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Jaguar E-Type Series 2, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Jaguar E-Type Series 2 oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Jaguar, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken

Klassieke Jaguar E-Type verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke auto.

ER Classics heeft de juiste klassieke Jaguar E-Type Series 2 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Jaguar E-Type series 2 klassieker te kopen?

- Groot assortiment Jaguar klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Jaguar E-Type series 2 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.