19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN


Fiat

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Fiat oldtimer? Laat u dan adviseren door de professionals van E&R Classics.  Naast de verkoop van oldtimers en youngtimers beschikken wij over een werkplaats met 20 monteurs die dagelijks bezig zijn met het onderhoud van o.a. Fiat oldtimers. Met alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om onderdelen te kopen, kan het voor sommige oldtimer liefhebbers nogal overweldigend overkomen. Op deze pagina leggen we u precies uit hoe u het beste onderdelen kunt bestellen en wie betrouwbare leveranciers zijn.

Wanneer heeft u Fiat oldtimer onderdelen nodig?

Net zoals bij moderne Fiat modellen, heeft een oldtimer ook aandacht en liefde nodig om in een zo goed mogelijke staat te blijven. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van uw Italiaanse klassieker, en daar speelt onderhoud een belangrijke rol in. Door gebruik te maken van de juiste Fiat oldtimer onderdelen en deze tijdig te vervangen, blijft uw Italiaanse oldtimer in topconditie. Sommige liefhebbers houden ervan om zelf te sleutelen aan hun oldtimer, anderen laten het liever uitbesteden. Desalniettemin is het goed om te weten wat voor onderdelen beschikbaar zijn voor welke prijs.

Het (online) kopen van Fiat oldtimer onderdelen

De afgelopen jaren bieden steeds meer Fiat specialisten de mogelijkheid om onderdelen online te kopen. Waar u voorheen vaak fysiek in de winkel langs ging, vindt de verkoop nu vooral via webshops plaats. U kunt eenvoudig thuis op zoek naar de juiste Fiat onderdelen om deze vervolgens met een druk op de knop thuis te laten bezorgen. Het grote voordeel van Fiat oldtimer onderdelen online kopen is dat ze vaak de volgende dag al in huis zijn.

Fiat oldtimer onderdelen voor verschillende modellen

Wie denkt aan Fiat, denkt al gauw aan de iconische Fiat 500 oldtimer. Er zijn dan ook tal van specialisten die zich specifiek op dit model richten en daarom zijn er ook veel onderdelen van te koop. Maar wat dacht u van andere populaire modellen zoals de Fiat 124, Fiat 126, Fiat 600, Fiat Panda en de Fiat 800. Stuk voor stuk modellen die erg geliefd zijn onder Italiaanse oldtimer liefhebbers.

Verschillende soorten onderdelen voor Fiat oldtimers

Voor ieder type Fiat oldtimer zijn er weer andere soorten onderdelen beschikbaar. Zo zullen onderdelen voor een Fiat 500 oldtimer weer anders zijn dan onderdelen voor een Fiat 800. Het grote voordeel van het online kopen van onderdelen is dat u in een webshop gemakkelijk kunt filteren op model en jaartal. U krijgt dan een overzicht van alle beschikbare onderdelen. Veelvoorkomende onderdelen zijn banden en velgen, bumpers en sierlijsten, emblemen en stickers, motoronderdelen, pakkingen, remsystemen, spiegels, rubbers, uitlaten en verlichting.

Wij delen graag onze Fiat oldtimer kennis met u

Om ervoor te zorgen dat u de juiste onderdelen bestelt voor uw geliefde Fiat oldtimer, stellen we u graag voor aan een aantal betrouwbare Fiat onderdelen specialisten. Klikt u gerust op een van de links hieronder en neem contact op met de specialist. E&R classics verkoopt en levert zelf geen onderdelen, dat doen deze specialisten voor u.

FD Ricambi

Fiat 500 van der Laan

Martin Willems

Fiat 500 Doktershop

Fiat 500 Shop

Henk Poortinga

Fiat 500 Parts

Fiat Onderdeel Tweedekans

E&R Classics heeft meer dan 400 oldtimers en youngtimers op voorraad

Bent u op zoek naar een oldtimer en benieuwd of uw droomauto in onze showroom staat? Klik dan gerust op een van onderstaande buttons voor meer informatie.

Voorraad oldtimers bekijken

Verkoop hier uw oldtimer

Abonneer op onze oldtimer nieuwsbrief