Filteren

19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN

Wij kunnen voor onze Belgische klanten auto's met O-plaat leveren

Van laag naar hoog sorteren

Zoekt u een Fiat?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Fiat!

Heeft u een Fiat en wilt u deze graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Uw Fiat specialist
Fiat

Fiat oldtimer te koop bij ER Classics


Het kopen van een Fiat oldtimer bij ER Classics

Het kopen van een klassieke Fiat is een bijzonder moment waar wij u bij ERclassics graag bij ondersteunen. U vindt bij ons hoge kwaliteit Fiat oldtimers zoals de Fiat 500, 600, 850, Spider of bijvoorbeeld de Topolino. Wat uw doel ook is om een Fiat oldtimer te kopen, een rondje rijden door het dorp of lekker naar de kust gaan, bij ERclassics vindt u de Fiat oldtimer die precies bij u past.

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u een Fiat oldtimer gaat kopen, wordt u door ons begeleid voor, tijdens en na het aankoopproces. We zijn al sinds 2008 gespecialiseerd in het verkopen van oldtimers en youngtimers en gebruiken onze jarenlange expertise om uw droomauto te vinden. Koopt u uw volgende oldtimer bij ER Classics, Europa’s nummer 1 online classic car dealer?

Koop de juiste Fiat klassieker

Het is uiteraard belangrijk dat u de Fiat oldtimer kiest die het beste bij u past en die aansluit op uw wensen. Onze oldtimer experts kunnen u als geen ander adviseren op dit gebied. U vindt op onze website van iedere klassieker een uitgebreide fotoreportage, 360 graden foto’s van in- en exterieur, een video en achtergrondinformatie. Komt u liever langs in onze showroom in Waalwijk, Nederland, dan kan dat natuurlijk ook.

Hoge kwaliteit Fiat oldtimers te koop

Bij E&R Classics bieden we enkel hoge kwaliteit Fiat oldtimers aan die vaak uitvoerig zijn gerestaureerd en gecontroleerd door onze eigen werkplaats. Tevens zijn we gespecialiseerd in registratie en keuringen en wereldwijd transport tot aan uw voordeur behoort tot de mogelijkheden.

Inruilen of verkopen van uw klassieke Fiat

Naast de verkoop van Fiat oldtimers kunt u ook bij ERclassics terecht voor de verkoop of inruil van uw eigen oldtimer. Wilt u meer informatie over het inruilen of verkopen van uw Fiat oldtimer? Neem dan contact op met één van onze verkopers.