Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk


Alfa Romeo

Of u nu particulier bent, garagehouder of restaurateur, wanneer u sleutelt aan Alfa Romeo oldtimers heeft u ongetwijfeld een keer onderdelen nodig. Bij E&R Classics weten we als geen ander hoe belangrijk het is om met de juiste Alfa Romeo oldtimer onderdelen te werken. Vandaar dat we hier graag onze expertise op het gebied van oldtimeronderdelen delen met u.

Oldtimer onderdelen van betrouwbare leveranciers

Net als een youngtimer, heeft een oldtimer ook aandacht en onderhoud nodig. Bij E&R Classics werken we dagelijks met een heel team aan de oldtimers en kopen we al jaren oldtimer onderdelen in bij onze vaste leveranciers.

Waar u voorheen een oldtimerbeurs bezocht, vindt de verkoop van onderdelen tegenwoordig veelal online plaats. Omdat u niet fysiek aanwezig bent tijdens de aankoop is het erg belangrijk dat u met een betrouwbare partij te maken heeft. De leveranciers die wij op deze pagina aan u voorstellen zijn betrouwbare leveranciers van oldtimer onderdelen.

Alfa Romeo oldtimeronderdelen

Geen enkele Alfa Romeo is hetzelfde, en daarmee zijn ook veel onderdelen alleen geschikt voor bepaalde modellen. Zo zullen onderdelen van een Alfa Romeo Giulia bijvoorbeeld minder geschikt zijn voor een Alfa Romeo Spider. En onderdelen van een Alfa Romeo GTV zullen moeilijk werkbaar zijn voor een Alfa Romeo Bertone.

Veel gezochte onderdelen voor oldtimermodellen van Alfa Romeo zijn bijvoorbeeld remmen, verlichting, sierlijsten, bumpers, motor en versnellingsbak, uitlaat, aandrijfassen, stuurinrichting enzovoorts. Aangezien klassieke Alfa Romeo's ook worden gebruikt op het circuit of tijdens rally's, wordt er vaak gezocht naar race-onderdelen.

Wij delen graag onze oldtimerkennis met u

Om de oldtimerhobby in stand te houden en voor iedereen bereikbaar te houden delen wij graag onze kennis met u. Hieronder vindt u een aantal Alfa Romeo-onderdelenspecialisten die wij u kunnen aanbevelen. Klikt u gerust op een van de links hieronder en neem contact op met de specialist. E&R classics verkoopt en levert zelf geen onderdelen, dat doen deze specialisten voor u.

Classic Alfa Parts

Van Lingen Alfa Parts

Alfa Romeo Onderdelen

Alfa Romeo Spares

Berfelo

Alfastrada

Alfa Onderdelen

Alfamotive

E&R Classics is uw specialist op het gebied van oldtimer en youngtimer auto’s

E&R Classics heeft altijd meer dan 400 oldtimers op voorraad in de grootste oldtimershowroom van Europa. Klik hieronder op een van de buttons voor meer informatie.

Voorraad oldtimers bekijken

Verkoop hier uw oldtimer

Abonneer op onze oldtimer nieuwsbrief