27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN


Opel

Oldtimer onderdelen, of ook wel classic car parts, u zult ze ongetwijfeld een keer nodig hebben als u een klassieke auto, of oudere sportscar heeft. Net als bij een youngtimer, heeft een oldtimer ook aandacht en onderhoud nodig. Bij E&R Classics weten we als geen ander hoe belangrijk het verkrijgen van de juiste oldtimer onderdelen is. Al vele jaren kopen wij voor heel veel merken oldtimers onderdelen in bij vaste leveranciers. Wij willen u graag laten delen in de kennis en ervaring die wij in al die jaren opgebouwd hebben.

Opel Oldtimer onderdelen kopen

Wanneer u op zoek gaat naar oldtimer onderdelen, zijn er verschillende kanalen die u kunt gebruiken. U kunt een beurs bezoeken of bijvoorbeeld naar een Opel oldtimer onderdelen specialist gaan. Wat veelal het meest wordt gedaan, is natuurlijk het online bestellen van oldtimer onderdelen. Let er wel goed op bij het online bestellen van onderdelen dat u dit bij een betrouwbare partij doet die de juiste merken verhandeld. 

Opel Oldtimer onderdelen

Geen enkele oldtimer is hetzelfde en daarmee zijn ook veel onderdelen alleen geschikt voor bepaalde merken. Veel gezochte onderdelen voor Opel oldtimers zijn onderdelen voor remmen, verlichting, sierlijsten, bumpers, motor en versnellingsbak, uitlaat, aandrijfassen, stuurinrichting enzovoorts. De meest voorkomende Oldtimer Opel modellen zijn de Olympia, Rekord, Kapitan, Commodore, Kadett en meer.

Wij delen graag onze oldtimerkennis met u

Om de oldtimer hobby in stand te houden en voor iedereen bereikbaar te houden delen wij graag onze kennis met u. Hieronder vindt u een aantal Opel-onderdelenspecialisten die wij u kunnen aanbevelen. Klikt u gerust op een van de links hieronder en neem contact op met de specialist. E&R classics verkoopt en levert zelf geen onderdelen, dat doen deze specialisten voor u..

Copeparts

Opel Classic Parts

Opel Retroparts

Old Opelparts

Opel Onderdelen Romijn

MM Opelparts

Opelmuseum

Opel GT Parts

E&R Classics is uw specialist op het gebied van oldtimer en youngtimer auto’s

E&R Classics heeft altijd meer dan 400 oldtimers op voorraad in de grootste oldtimer showroom van Europa. Klik hieronder op een van de buttons voor meer informatie. 

Voorraad oldtimers bekijken

Verkoop hier uw oldtimer

Abonneer op onze oldtimer nieuwsbrief