Filteren

Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Wij kunnen voor onze Belgische klanten auto's met O-plaat leveren

Van laag naar hoog sorteren

  • € 24.950
    Gerestaureerd | Zeldzaam | Europese auto | 1971 Ref.nr: o1609

Zoekt u een Opel?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Opel!

Heeft u een Opel en wilt u deze graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Opel Veiling

Bekijk onze online Opel oldtimer veiling. Elke 2 weken een nieuwe veiling. Van en voor onze klanten.

Bekijk onze veiling

Uw Opel specialist
Opel

Opel oldtimer te koop bij ERclassics


Wanneer koopt u een Opel oldtimer?
Om welke reden gaat u een Opel oldtimer kopen? Bent u van plan om lekker langs de kust te gaan toeren of wilt u met het gezin op vakantie in uw klassieker? Misschien houdt u er wel van om klassieke rally’s te rijden of leuke shows en evenementen te bezoeken. Wat uw reden ook is om een klassieke Opel te kopen, ER Classics heeft voor iedere gelegenheid oldtimers op voorraad.

Hoe koop ik een Opel oldtimer?
Bij ERclassics vindt u diverse Opel oldtimers voor vrijwel ieder budget. Wat uw wensen ook zijn, onze oldtimer experts staan voor u klaar om uw droomauto te vinden. Een aantal Opel modellen die we vaak te koop aanbieden zijn onder andere de Opel Olympia, Kapitän, Rekord, Kadett, Manta, GT, Kadett Rallye en de Opel Commodore.

Heeft u een oldtimer in gedachten? Bekijk dan eens onze uitgebreide website voor het totaaloverzicht van klassieke Opels. U vindt van iedere auto een productpagina met fotoreportage, 360 graden beelden, een video en achtergrondinformatie. Door zoveel mogelijk informatie over de oldtimer te geven, hopen we u te helpen bij het vinden van uw droomauto. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Daar staan onze oldtimer experts voor u klaar met vrijblijvend advies.

Klassieke Opel auto kopen bij ER Classics?
Wij bieden hoge kwaliteit Opel oldtimers aan, vaak gerestaureerd en beoordeeld op 125 punten door onze eigen werkplaats. We zijn tevens gespecialiseerd in registratie en keuringen en wereldwijd transport tot aan uw voordeur behoort tot de mogelijkheden.

Europa’s nummer 1 online classic car dealer
Wanneer u een Opel oldtimer bij ons koopt, wordt u uiteraard bijgestaan door onze oldtimer experts die u begeleiden voor, tijdens en na de aankoop. We zijn al sinds 2008 gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van oldtimers. Koopt u uw volgende oldtimer bij ER Classics, Europa’s nummer 1 online classic car dealer?

Opel oldtimer inruilen of verkopen?
Naast het kopen van oldtimers kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop of inruil van uw Opel. Wilt u hier meer over weten? Neem dan eens vrijblijvend contact op met een van onze oldtimer experts.