27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN


Jaguar

Bent u de trotse eigenaar van een Jaguar oldtimer of sleutelt u professioneel aan Jaguars? Dan bent u vast regelmatig op zoek naar oldtimer onderdelen. E&R Classics heeft een van de grootste oldtimer showrooms van Europa en is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van o.a. Jaguar en andere klassiekers. Met een eigen werkplaats met meer dan 20 monteurs zijn we bij E&R Classics ook dagelijks bezig met het sleutelen aan oldtimers. We weten dan ook als geen ander waar u op moet letten bij het kopen van Jaguar oldtimer onderdelen. Op deze pagina geven we u uitleg over welke onderdelen er allemaal verkrijgbaar zijn, hoe u deze het beste kunt bestellen en stellen we u voor aan een aantal betrouwbare leveranciers.

Onderdelen kopen voor verschillende Jaguar oldtimers

Zoals u ongetwijfeld weet zijn Jaguar oldtimers erg geliefd onder liefhebbers. Voor velen is een Jaguar de ultieme oldtimer en er zijn dan ook verschillende populaire modellen. Wat dacht u van de Jaguar MK2,  Jaguar XK120, Jaguar XJR en de Jaguar XK? Maar misschien wel de meest gewilde Jaguar is de Jaguar E-Type. Volgens sommigen is het zelfs de mooiste auto ooit gemaakt.

Gezien de diversiteit van het aantal modellen, kunt u zich ook voorstellen dat er een veelvoud aan onderdelen beschikbaar is. Op deze pagina stellen we u voor aan een aantal specialisten en leveranciers van Jaguar onderdelen.

Koop uw Jaguar oldtimer onderdelen online

Waar de verkoop van Jaguar oldtimer onderdelen in het verleden vaak plaatsvond op beurzen/events en bij specialisten zelf, zien we de laatste jaren een flinke verschuiving naar het online bestellen van oldtimer onderdelen. De specialisten die voorheen alleen fysiek producten aanboden, hebben tegenwoordig een webshop waar u eenvoudig online nieuwe en tweedehands/gebruikte Jaguar onderdelen kunt bestellen.

Online kunt u gemakkelijk diverse aanbieders vergelijken en beoordelen op prijsā€‘kwaliteitverhouding. Het enige dat u hoeft te doen is te filteren op het type Jaguar oldtimer, het jaartal en de rest gebeurt vanzelf. Jaguar oldtimer onderdelen bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Verschillende Jaguar oldtimer onderdelen

Bepaalde Jaguar oldtimer onderdelen zijn alleen geschikt voor bijvoorbeeld een E-Type en passen weer niet op een Jaguar XJR. Zorg ervoor dat u online research doet voordat u overgaat tot de aankoop van onderdelen. Veel gezochte onderdelen zijn onderdelen voor remmen, verlichting, sierlijsten, bumpers, uitlaat, aandrijfassen, stuurinrichting enzovoorts. Maar wat dacht u van motoren en versnellingsbakken. Online vindt u compleet gereviseerde motoren en versnellingsbakken voor diverse Jaguar oldtimers.

Wij delen graag onze Jaguar kennis met u

Om de oldtimer hobby in stand te houden en zo toegankelijk mogelijk voor iedere liefhebber, delen we graag onze kennis met u. Hieronder vindt u een aantal betrouwbare Jaguar specialisten die wij u kunnen aanbevelen. Klikt u gerust op een van de links hieronder en neem contact op met de specialist.

E&R classics verkoopt en levert zelf geen onderdelen, dat doen deze specialisten voor u.

Gebruikte Jaguar Onderdelen

Limora

Hurxkens

IM Parts

Jaguar Parts Europe

SNG Barratt

Angloparts

Jaguar Kolvenbach

E&R Classics is uw specialist op het gebied van Jaguar oldtimers en youngtimers

E&R Classics heeft altijd meer dan 400 oldtimers op voorraad in de grootste oldtimershowroom van Europa. Met een grote diversiteit aan Jaguars, vindt u er altijd eentje die bij u past.

Jaguar oldtimers

Jaguar oldtimer verkopen

Abonneer op onze oldtimer nieuwsbrief