27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)


Chevrolet

Wanneer u de trotse bezitter bent van een Chevrolet of andere Amerikaanse klassieker, heeft u ongetwijfeld weleens onderdelen nodig. Aangezien onze monteurs dagelijks werken aan (Amerikaanse) oldtimers, kunnen wij u als geen ander advies geven over welke Chevrolet onderdelen er allemaal verkrijgbaar zijn en hoe u het beste onderdelen kunt kopen. Of u nu als professional of hobbyist aan oldtimers sleutelt, het belang van de juiste onderdelen is erg belangrijk. Wij delen graag onze expertise met u op deze pagina.

Chevrolet onderdelen van betrouwbare leveranciers

Onderhoud van uw Chevrolet is erg belangrijk om uw oldtimer in topconditie te houden. Wij kopen al jaren onderdelen in bij verschillende leveranciers die gespecialiseerd zijn in Amerikaanse klassiekeronderdelen. Gebruikte/Tweedehands oldtimer onderdelen of nieuwe, er zijn online tal van leveranciers te vinden. De Chevrolet specialisten die wij u op deze pagina voorstellen zijn betrouwbare leveranciers. E&R classics verkoopt en levert zelf geen onderdelen, dat doen deze specialisten voor u.

Chevrolet onderdelen (online) kopen

Hoe gaat u het liefst op zoek naar onderdelen voor uw Chevrolet oldtimer? Bezoekt u graag beurzen en events of gaat u liever naar een specialist? In het geval van een Chevrolet parts specialist, kunt u ook vaak online onderdelen bestellen. Zo kunt u gemakkelijk thuis (online) oldtimeronderdelen bekijken, vergelijken en deze eenvoudig thuis laten bezorgen.

Verschillende Chevrolet modellen

Zoals u weet zijn er veel verschillende Chevrolet modellen, met bijbehorende onderdelen. Een aantal populaire Chevrolet oldtimers zijn: de Chevrolet Suburban, Bel Air, Corvette, Nomad, Impala, El Camino, Nova, Mailbu, Blazer en diverse Chevrolet Pick-Ups.

Naast onderdelen zoals remblokken, remschijven, schokdempers, waterpompen en filters, worden Chevrolet oldtimers ook vaak aangepast naar de wens van de eigenaar. Voor het customizen van uw Chevrolet zijn er specialisten die zich richten op de verkoop van velgen, bumpers, uitlaatsystemen en sierstrips.

Wij delen graag onze kennis over (Amerikaanse) oldtimer onderdelen met u

Bij E&R Classics doen we er alles aan om de oldtimerhobby zo goed mogelijk in stand te houden. Daarom geven wij u graag advies op het gebied van onderdelen voor Amerikaanse klassiekers zoals Chevrolet. Hieronder vindt u een aantal Chevrolet specialisten die wij u kunnen aanbevelen. Bezoek gerust een van de websites door op onderstaande links te klikken.

Tyra

Adams CC

American Performance

Corvette Parts

Hageman Car Parts

Pick Up Parts

Prins Truck Shop

Glory Days

Ploeg Parts

KB USA Parts

E&R Classics is uw specialist op het gebied van oldtimer en youngtimer auto’s

E&R Classics heeft altijd meer dan 400 oldtimers op voorraad in de grootste oldtimershowroom van Europa. Klik hieronder op een van de buttons voor meer informatie.

Chevrolet oldtimers

Chevrolet oldtimer verkopen

Abonneer op onze oldtimer nieuwsbrief