Filteren

Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Wij kunnen voor onze Belgische klanten auto's met O-plaat leveren

Van laag naar hoog sorteren

Zoekt u een Chevrolet?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Chevrolet!

Heeft u een Chevrolet en wilt u deze graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Chevrolet Veiling

Bekijk onze online Chevrolet oldtimer veiling. Elke 2 weken een nieuwe veiling. Van en voor onze klanten.

Bekijk onze veiling

Uw Chevrolet specialist
Chevrolet

Chevrolet oldtimer te koop bij ER Classics

 

Het kopen van een Chevrolet oldtimer bij ER Classics

Het kopen van een klassieke Chevrolet is een bijzonder moment waar wij bij ERclassics graag bij helpen. U vindt bij ons hoge kwaliteit Chevrolet oldtimers die vaak uitvoerig gerestaureerd zijn en zowel technisch als optisch in een zeer goede staat verkeren. Wij bieden een breed assortiment Chevrolet oldtimers aan zoals de Chevrolet Corvette C1, C2, C3, Camaro, Caprice, El Camino, Chevelle en Bel Air.


Inruilen of verkopen van uw klassieke Chevrolet

Naast het kopen van oldtimers bij ER Classics kunt u ook bij ons terecht voor het verkopen of inruilen van uw Chevrolet oldtimer. Gebruikt u uw oldtimer te weinig of bent u gevallen voor een ander model? Neem dan eens contact op met onze oldtimer experts voor meer informatie over de inruil of verkoop van uw Chevrolet.


De juiste Chevrolet klassieker voor u

Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt en kiest voor de Chevrolet oldtimer die het beste aansluit op uw wensen. Houdt u ervan om mee te doen aan shows of gaat u liever lange afstanden rijden en toeren? Wat uw motivatie voor het kopen van een Chevrolet oldtimer ook is, wij doen er alles aan om u te helpen de juiste keuze te maken.

ERclassics heeft een overzichtelijke en uitgebreide website waar iedere Chevrolet een eigen productpagina heeft met fotoreportage, video, 360 graden beelden en achtergrondinformatie. Heeft u uw droom oldtimer gevonden, neem dan gerust contact op met onze verkopers. Zij helpen u graag verder.
Ook wanneer u liever een bezoek brengt aan onze showroom in Waalwijk, Nederland, bent u van harte welkom.
Hoge kwaliteit Chevrolet oldtimers

De Chevrolet oldtimers die aangeboden worden bij ER Classics zijn van hoge kwaliteit en gecontroleerd door onze eigen monteurs op 125 punten. We zijn tevens gespecialiseerd in registratie en keuringen en transport tot aan uw voordeur.


Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wij begeleiden u voor, tijdens en na de aankoop van uw Chevrolet oldtimer. Al sinds 2008 zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van klassieke auto’s. Koopt u uw volgende oldtimer bij ER Classics, Europa’s nummer 1 online classic car dealer?