1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00


Ferrari

Bent u de trotse bezitter van een Ferrari oldtimer of werkt u beroepsmatig aan Ferrari's, dan heeft u ongetwijfeld weleens onderdelen nodig. Bij een Italiaanse sportwagen zoals een Ferrari is het van groot belang dat u de juiste oldtimer onderdelen gebruikt. Vooral wanneer u hogere snelheden bereikt, is het belangrijk dat u hoge kwaliteit onderdelen heeft.

Bij E&R Classics kopen en verkopen we regelmatig nieuwere Ferrari's en Ferrari oldtimers. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het gebruik van de juiste onderdelen is. Dagelijks is ons team van monteurs bezig oldtimers en youngtimers in orde te maken voor verkoop. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats en daarom delen we graag onze expertise met u.

Ferrari oldtimer onderdelen zijn de basis van goed onderhoud

Net als een nieuwe Ferrari, heeft een Ferrari oldtimer onderhoud nodig. Bij E&R Classics werken we dagelijks aan (Ferrari) oldtimers en kopen we al jaren in bij onze vaste, betrouwbare leveranciers. Om de oldtimer hobby zo goed mogelijk in stand te houden, delen we graag onze kennis en contacten met u zodat u de beste kwaliteit onderdelen kunt krijgen.

Ferrari oldtimer onderdelen kopen

Waar u Ferrari onderdelen op een beurs of evenement wat minder snel tegenkomt, kunt u deze online wel gemakkelijk vinden. Tegenwoordig zijn er tal van webshops gespecialiseerd in Italiaanse oldtimer onderdelen, waaronder Ferrari. U kunt eenvoudig onderdelen online zoeken, vergelijken en bestellen. Omdat u geen fysiek contact met de specialist hebt, is het des te belangrijker dat u een betrouwbare leverancier treft. Op deze pagina stellen we u voor aan een aantal betrouwbare leveranciers van Ferrari oldtimer onderdelen.

Onderdelen voor verschillende Ferrari modellen

Ieder type Ferrari is anders, en daarmee zijn er ook vaak weer verschillende onderdelen nodig. Een aantal veel voorkomende Ferrari oldtimers zijn de Ferrari Dino, Testarossa, Daytona, Berlinetta, 328, 308 en bijvoorbeeld de Ferrari 348. Onderdelen die u nodig heeft, kunnen variëren van remschijven, remblokken en remleidingen tot complete motoren en versnellingsbakken. Gebruikte/tweedehands onderdelen of nieuw, u vindt ze allemaal op internet.

Wij delen graag onze Ferrari oldtimer kennis met u

Om u zoveel mogelijk te laten genieten van uw Ferrari oldtimer, delen we graag onze kennis met u. Hieronder hebben we een aantal Ferrari specialisten op een rijtje gezet die u kunnen helpen bij het vinden van de juiste (oldtimer) onderdelen. Klik gerust op een van de links en bezoek een website naar keuze. E&R Classics verkoopt en levert zelf geen onderdelen, dat doen deze specialisten voor u.

MAS Parts

Rare Parts

E&R Classics is uw oldtimer en youngtimer specialist

Met altijd meer dan 400 oldtimers op voorraad zit er ongetwijfeld ook een auto voor u tussen. Neem snel een kijkje in onze digitale showroom door op een van de buttons te klikken.

Ferrari oldtimers

Ferrari oldtimer verkopen

Abonneer op onze oldtimer nieuwsbrief