Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk


Austin Healey

Heeft u een Austin Healey en bent u op zoek naar onderdelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. E&R Classics heeft naast de inkoop en verkoop van oldtimers ook jarenlange ervaring op het gebied van oldtimer onderdelen. Ons team van ruim 20 monteurs is dagelijks bezig met oldtimers zoals de Austin Healey en gebruikt daarvoor zeer veel onderdelen. Natuurlijk is het hierbij zeer belangrijk om met betrouwbare leveranciers te werken. Op deze pagina willen we u graag laten delen in de kennis en ervaring die wij in het verleden hebben opgebouwd.

Divers aanbod aan Austin Healey onderdelen

Zoals het  echte oldtimers betaamt, zijn vrijwel alle Austin Healeys verschillend. Daarmee zijn ook veel onderdelen alleen geschikt voor een specifiek type. Denk bijvoorbeeld aan een Austin Healey 100, Austin Healey 3000 MK3 of de Frogeye. Dit zijn  verschillende generaties Austin Healey modellen met bijbehorende onderdelen. Of u nu op zoek bent naar een stuurinrichting, remmen, sierlijsten, bumpers of andere onderdelen, u kunt het allemaal vinden bij een van de leveranciers op deze pagina.

Online Austin Healey onderdelen kopen

Hoe koopt u het liefst Austin Healey onderdelen: op de beurs, bij een oldtimerspecialist of online? Wat veelal het meeste wordt gedaan, is het online bestellen van oldtimeronderdelen. Wanneer u dit doet is het erg belangrijk dat u dit bij een betrouwbare partij doet die de juiste merken verhandelt. Wij stellen u graag voor aan een aantal betrouwbare leveranciers.

Wij delen graag onze Austin Healey oldtimerkennis met u

Om de oldtimerhobby in stand te houden en voor iedereen bereikbaar te houden delen wij graag onze kennis met u. Hieronder vindt u een aantal Austin Healey-onderdelenspecialisten die wij u kunnen aanbevelen. Klikt u gerust op een van de links hieronder en neem contact op met de specialist. E&R classics verkoopt en levert zelf geen onderdelen, dat doen deze specialisten voor u.

Healey Parts

Loco Classics

Altena Classic Car Service

Michiel Capelle

Austin Healey Black Magic

Robelco Car

Bumper World

Octagon Parts

E&R Classics is uw specialist op het gebied van oldtimer en youngtimer auto’s

E&R Classics heeft altijd meer dan 400 oldtimers op voorraad in de grootste oldtimershowroom van Europa.

Austin Healey oldtimers

Austin Healey oldtimer verkopen

Abonneer op onze oldtimer nieuwsbrief