Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Fiat 500


Zoekt u een Fiat?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Fiat!

Heeft u een Fiat en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Fiat 500 | Autobianchi Giardiniera | Gerestaureerd | 1976

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Groot open dak
- Nauwelijks gereden na restauratie
- Mooi chroomwerk

Fiat 500 Autobianchi Giardiniera te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Fiat 500 Autobianchi Giardiniera uit 1976. Deze klassieke Fiat 500 is afkomstige uit het zonnige zuiden van Italië waar hij zijn hele leven heeft doorgebracht. Deze Fiat is recentelijk uitvoerig gerestaureerd door een specialist en verkeert in een zeer goede staat.

Uitvoerig gerestaureerde Fiat 500 te koop
Deze Fiat 500 Autobianchi Giardiniera is echt een plaatje om te zien. Het witte lakwerk ziet er prachtig uit en de combinatie met het zwarte interieur past er helemaal bij. Het chroomwerk verkeert in een zeer goede staat en technisch is de oldtimer helemaal in orde. Na de restauratie is er nauwelijks mee gereden. Deze Fiat 500 is helemaal klaar voor veel mooie zomerse toertochten. Schuifdak open, zonnetje erbij en rijden maar!

Fiat 500 Autobianchi Giardiniera kopen?
Bent u op zoek naar een Fiat 500 Autobianchi Giardiniera uit 1976? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f3450
  • Merk: Fiat
  • Model: 500
  • Jaar: 1976