19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Mercedes-Benz AMG

AMG is een bedrijf dat zich focust op het optimaliseren van de prestaties van Mercedes-Benz auto’s. De A in de afkoring staat voor de achternaam van de oprichter van AMG, Hans Werner Aufrecht. De M staat voor de achternaam van Aufrechts’ partner, Eberhard Melcher. De G staat voor Aufrechts’ geboorteplaats, namelijk Groβaspach. Mercedes-Benz en AMG begonnen hun samenwerking in 1993.

AMG begon met het ontwerpen en testen van race motoren en breidde uiteindelijk uit naar het bouwen van ‘custom’ Mercedes auto’s. Een van hun eerste successen was in 1965, toen Marfred Schiek meerdere races won met de 300 SE motor die Aufrecht en Melcher hadden ontwikkeld. Op het gebied van racen had AMG zijn eerste succes tijdens de 24 uur van Spa, waar de AMG Mercedes 300 SEL 6.8 kampioen werd in zijn klasse en over de algehele wedstrijd tweede werd.

Die winst zorgde ervoor dat de hele wereld AMG leerde kennen. Na die winst werd de technologie van AMG steeds vaker beschikbaar in Mercedes modellen. Het bedrijf ervaarde wereldwijde faam na het installeren van een 5.0-liter V8 in een coupé van een E-klasse.

Mercedes-Benz AMG kopen

Het vinden van een Mercedes-Benz AMG die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Mercedes-Benz AMG kopen

Inruilen of verkopen van uw Mercedes-Benz AMG

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Mercedes-Benz AMG, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw auto, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Mercedes-Benz AMG verkopen of inruilen?

Hoge kwaliteit Mercedes-Benz AMG bij E&R Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Mercedes-Benz AMG, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van auto’s die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een AMG of vraagt u zich af waar monteurs in Autowerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Onderhoud aan een AMG

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een AMG is dat niet anders. Omdat u uw auto graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw AMG naar een Autowerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type auto. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke auto’s.

ER Classics heeft de juiste Mercedes-Benz AMG voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Mercedes-Benz AMG te kopen?

- Groot assortiment  aan Mercedes-Benz auto’s te koop
- Alle auto’s zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Mercedes-Benz AMG dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen auto experts. ER classics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van akuto’s en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.