Zondag 3 Maart CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 10:00 tot 14:00
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Mercedes-Benz 450 SL

De productie van de eerste R107 begon in april 1971 tegelijk met de laatste generatie W113 modellen. Amerikaanse modellen verkocht tussen 1976 en 1979 gebruikten het Bosch K-Jetronic systeem, een geheel mechanisch brandstof-injectiesysteem. Alle modellen in de VS gebruikten de 4,5 liter motor en werden de 450 SL / SLC genoemd.

In september 1977 werd de 450 SLC 5.0 aan de reeks toegevoegd. Dit was een speciale versie van de grote coupe met een nieuwe all-aluminium 5-liter V8, aluminium deuren, motorkap en kofferdeksel.

Vanaf 1980 werden Amerikaanse auto's uitgerust met lambda regeling. De 450SL en 450SLC modellen werden stopgezet in 1980 met de introductie van de 380 en 500SLC.

Mercedes-Benz 450 SL klassieker kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Mercedes-Benz die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Mercedes-Benz 450 SL klassieker kopen

Hoge kwaliteit Mercedes-Benz 450 SL oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Mercedes-Benz 450 SL, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Mercedes-Benz 450 SL oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Mercedes-Benz 450 SL, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Mercedes-Benz 450 SL verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Mercedes-Benz 450 SL  voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Mercedes-Benz 450 SL  klassieker te kopen?

- Groot assortiment Mercedes-Benz klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Mercedes-Benz 450 SL dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.