Filteren

Zondag 7 Juli CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 10:00 tot 14:00 - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Wij kunnen voor onze Belgische klanten auto's met O-plaat leveren

Van laag naar hoog sorteren


Uw Mercedes Benz specialist
Mercedes Benz

Mercedes-Benz oldtimer te koop bij ERclassics

Wanneer koopt u een Mercedes-Benz oldtimer?
Om welke reden gaat u een Mercedes oldtimer kopen? Bent u van plan om lekker in de zomer langs de kust te gaan toeren? Gaat u samen met uw partner of liever met het hele gezin? Of wellicht bent u van plan om klassieke rally’s te gaan rijden. Wat uw reden ook is om een oldtimer te kopen, ERclassics heeft voor iedere Mercedes-Benz liefhebber een geschikte oldtimer.

Hoe koop ik een Mercedes oldtimer?
Bij E&R Classics hebben we een groot en divers aanbod aan Mercedes-Benz klassiekers. Zo kunt u denken aan modellen zoals de Mercedes-Benz 230 SL, 250 SL of 280 SL Pagode. Of wat dacht u van de iconische Mercedes-Benz 190 SL? Ook hebben we diverse Mercedes modellen uit de W107 reeks zoals de 350 SL, 450 SL, 500 SL en 560 SL. Wat uw budget of wensen ook zijn, onze oldtimer-experts doen er alles aan om de geschikte klassieker voor u te vinden.

Om u te helpen bij het kiezen van de Mercedes oldtimer die het beste bij u past, is er van iedere klassieker een uitgebreide fotorapportage, video, 360 graden foto’s en achtergrondinformatie over de oldtimer. Zo kunt u snel en eenvoudig vanuit huis onze hele voorraad digitaal bekijken. Komt u liever langs in onze showroom in Waalwijk, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Heeft u een Mercedes-Benz oldtimer gevonden waar u interesse in heeft, neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze oldtimer experts, zij staan graag voor u klaar.

Klassieke Mercedes auto kopen bij ER Classics?
Mocht u interesse hebben in het kopen van een Mercedes oldtimer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ERclassics staat kwaliteit altijd voorop. We bieden dan ook hoge kwaliteit Mercedes-Benz klassiekers aan die vaak uitvoerig zijn gerestaureerd. Iedere verkochte auto wordt op 125 punten gecontroleerd door een van onze 20 monteurs. Tevens zijn we gespecialiseerd in registratie en keuringen en wereldwijd transport tot aan uw voordeur behoort tot de mogelijkheden.

Europa’s nummer 1 online classic car dealer
Wanneer u op zoek bent naar een Mercedes oldtimer wordt u bijgestaan door onze oldtimer-experts die u voor, tijdens en na de aankoop van advies voorzien. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers. Koopt u uw volgende Mercedes-Benz oldtimer bij Europa’s nummer 1 online classic car dealer?

Mercedes oldtimer inruilen of verkopen?
Naast het kopen van oldtimers kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen en/of inruilen van uw Mercedes oldtimer. Neem gerust contact op met een van onze oldtimer-experts voor meer informatie over het verkopen en/of inruilen van uw klassieke Mercedes.