Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes Benz 450 SL


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 450 SL | Gerestaureerd | Unieke kleurstelling | 1979

Highlights:

- Gerestaureerd
- Unieke kleurstelling
- Hard top en mohair soft top aanwezig
- 4500cc V8
- Automatische versnellingsbak
- Climate control

Gerestaureerde Mercedes-Benz 450 SL te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz 450 SL uit 1979. De klassieke Mercedes-Benz is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. De Mercedes-Benz 450 SL is afkomstig van een liefhebber die de klassieker altijd met veel liefde heeft onderhouden. Hij wordt aangedreven door een 4500cc V8 met automatische versnellingsbak die zorgt voor een heerlijke rijervaring.

Mercedes-Benz 450 SL in unieke kleurstelling te koop
Wat deze Mercedes-Benz 450 SL onderscheidt van de rest is toch wel zijn unieke kleurstelling. De klassieker is uitgevoerd in een prachtig lichtbruin lakwerk dat samen met de donkerbruine mohair soft top en het bruine interieur zorgt voor een unieke en zeer smaakvolle combinatie. De oldtimer is tevens voorzien van de originele, klassieke stijl gespoten wieldoppen die het geheel helemaal afmaken. Het interieur verkeert in een nette staat en beschikt over climate control zodat u tijdens een warme zomerdag heerlijk kunt genieten van een koel briesje tijdens het toeren.

Mercedes-Benz 450 SL kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz 450 SL uit 1979? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m0247-0
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 450SL
  • Jaar: 1979