Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz 230S


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 230S | Zeer goede staat | 1965

Highlights:

- Zeer goede staat
- Nieuw rood lakwerk
- Niet aan gelast

Mercedes-Benz 230S in goede staat te koop
Wij bieden te koop aan een Mercedes-Benz 230S in zeer goede staat. De oldtimer komt oorspronkelijk uit het zonnige Arizona, waar de auto het grootste deel van zijn leven heeft doorgebracht. Hierdoor is de 230S goed bewaard gebleven en er is dan ook nooit aan gelast. De Mercedes-Benz 230S wordt gezien als de voorganger van de huidige S-Klasse en dat is niet zo vreemd als je kijkt naar de luxe die dit model bood.

Goed onderhouden Mercedes-Benz 230S
De statige carrosserie van deze Mercedes-Benz is voorzien van een nieuw, rood lakwerk met prachtige chromen details rondom. De white walls en rode details op de velgen, maken er een echte eyecatcher van. Deze Mercedes-Benz 230S is altijd goed onderhouden en alle facturen van het gepleegde onderhoud zijn aanwezig.

Mercedes-Benz 230S in zeer goede staat kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz 230S in zeer goede staat? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m8666
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 230S
  • Jaar: 1965