19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Ford RS2000

De Ford RS2000 maakt onderdeel uit van de Escort serie. De RS2000 MKII is afkomstig uit de tweede generatie van de auto. De auto verschilt motorisch niet veel van zijn voorganger. De carrosserie is echter wel anders. De eerste paar auto’s uit de tweede generatie die werden gemaakt hadden ronde koplampen. Een aantal jaar later kreeg de auto juist meer vierkante lampen.

De Ford RS2000 verscheen voor het eerst op de motorshow in Geneve in 1975 en werd gemaakt tot 1980. Met de 1993 cc motor bereikt de auto een topsnelheid van 173 km/u. De auto trekt op van 0 naar 97 km/u in 8,5 secondes. Daarnaast heeft de auto meerdere successen behaald tijdens rally’s.

De productie van de RS2000 begon pas in januari 1976, door problemen met de afwerking van de neus van de auto. De neus van de auto was speciaal, omdat die ervoor zorgde dat de prestatie van de auto lichtelijk toenam.

Ford RS2000 klassieker kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Ford die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Ford RS2000 klassieker kopen

Hoge kwaliteit Ford RS2000 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Ford RS2000, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Ford RS2000  oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Ford RS2000, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Ford RS2000 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan eenoldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Ford RS2000 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Ford RS2000 klassieker te kopen?

- Groot assortiment Ford klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Ford RS2000 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.