15 Augustus (Onze lieve vrouw Hemelvaart) is onze SHOWROOM OPEN - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Ford Mustang 1968

De 1967 en 1968 modellen stopte met het "Pony interieur" ten gunste van een nieuwe luxe interieur pakket met speciale kleur opties. De 1968 modellen die werden geproduceerd in 1968 waren de eerste met 3-punt gordel, in tegenstelling tot de standaard heupgordels. De air-conditioning optie werd volledig geïntegreerd in het dashboard, de luidsprekers en stereo-installatie kregen een upgrade, en unieke centrum en overhead consoles waren extra opties. De fastback had de mogelijkheid voor een achterste neerklapbare stoel, en de cabrio was leverbaar met opklapbare glazen ramen. De Rally-Pac verdween ook en maakte plaats voor een optionele toerenteller en klok.

Ford Mustang Oldtimers te koop

Veranderingen aan het 1968 model verhoogde de veiligheid met een twee-spaaks stuurwiel, samen met nieuw geïntroduceerde schoudergordels. Het "FORD"-opschrift verdween van de motorkap, achteruitkijkspiegel werden verplaatst van frame aan voorruit, een 302 cu V8 motor was nu beschikbaar, en C-Stripe graphics werden toegevoegd.
De California Special Mustang, of GT / CS, werd visueel gebaseerd op het Shelby model en werd alleen verkocht in Westerse staten. De 'High Country Special', werd verkocht in Denver, Colorado. Terwijl de GT / CS alleen beschikbaar was als een coupe was het 'High Country Special' model beschikbaar als fastback en cabriolet in 1966 en 1967 en alleen als een coupe in 1968.

Ford Mustang 1968 kopen?

De Mustang fastback werd populair na gebruik in de misdaad thriller Bullitt. Lt Frank Bullitt, gespeeld door acteur Steve McQueen, reed een aangepaste Highland Green 1968 Mustang GT Fastback met 390 cu 4V motor.

Ford Mustang 1968

E & R Classics, uw Ford Oldtimer specialist!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Ford Mustang 1968 klassieker te kopen?
- Groot assortiment klassieke auto's te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- APK, laswerk en interieur werkzaamheden voor uw Ford Mustang 1968 oldtimer
- Alle werkzaamheden aan uw klassieker kunnen door onze oldtimer specialisten gedaan worden.
- Reparaties, onderhoud en speciale wensen aan uw classic car
- Volledige restauratie van uw Ford Mustang 1968 klassieke auto
- Wij kunnen uw oldtimer overal in Europa afleveren