19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Ford Mustang 1965

Diverse wijzigingen aan de Mustang deden zich voor aan het begin van het normale 1965 model, vijf maanden na de introductie. Deze auto's staan bekend als "late 65's" en werden gebouwd na de aangepaste carrosserie in augustus 1964. De motor had een 200 cu (3,3 L) "T-code" motor die stond voor 120 pk. De productie van de "F-code" 260 cu (4.3 L) motor hield op toen het 1964 modeljaar beëindigde. Het werd vervangen door een nieuwe 200 pk "C-code" 289 cu (4.7 L) motor met twee carburateurs als basis V8. Een "A-code" 225 PK (168 kW; 228 PS) four-barrel carburateur versie was de volgende, gevolgd door de onveranderde "Hi-Po" "K-code" 271 pk (202 kW; 275 PS) 289. De DC-elektrische generator werd vervangen door een nieuwe AC-alternator. De Mustang GT versie werd geïntroduceerd als de "GT Equipment Package" en bevatte een V8-motor (meestal de 225 pk (168 kW; 228 PS) 289), grille gemonteerde mistlampen, rocker panel strepen, en schijfremmen. Een vier-barrel carburateur motor was nu verkrijgbaar.

De Mustang was oorspronkelijk zowel beschikbaar als een hardtop of cabrio, maar tijdens de vroege ontwerpfase werd ook een fastback model sterk overwogen. Ook de Shelby Mustang kwam in 1965.

De 1965 Mustang had inbegrepen verstelbare bestuurders-en passagierszijde kuipstoelen, AM-radio, en een vloer gemonteerde versnellingspook in een verscheidenheid van kleuren. Extra interieur opties werden toegevoegd tijdens het 1965 model jaar. Het interieur stond in de volksmond bekend als "Pony". Verkrijgbaar waren zonnekleppen, een (mechanisch) op afstand bediende spiegel, vloerconsole, en een bank.

Een optie ontworpen voor de lol was de Rally-Pac, geïntroduceerd in 1963 na het succes van Ford in de Monte Carlo Rally. Rally-Pac was een combinatie klok en toerenteller gemonteerd op de stuurkolom. Het werd aangeboden als een fabriek item voor 69,30 dollar. Reproducties zijn momenteel beschikbaar uit Mustang restauratie onderdelen. Een kompas, achter gordels, A / C, en back-up lichten waren ook optioneel.

Ford Mustang 1965 klassieker kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Ford die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Ford Mustang 1965 klassieker kopen

Hoge kwaliteit Ford Mustang 1965 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Ford Mustang 1965, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Ford Mustang 1965  oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Ford Mustang 1965, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Ford Mustang 1965 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan eenoldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Ford Mustang 1965 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Ford Mustang 1965 klassieker te kopen?

- Groot assortiment Ford klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een  prachtige nieuwe Ford Mustang 1965 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.