Zondag 3 Juli CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00 - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Ford Mustang 1966

De 1966 Mustang debuteerde met een aantal kleine veranderingen, waaronder een nieuwe grille, side versiering, wieldoppen en gas cap. Een cruisematic met drie snelheden en automatische transmissie werd beschikbaar voor de 225 pk sterke V8. De 289 "HiPo" K-code motor werd aangeboden met een automatische c4 transmissie.

Ford Mustang Oldtimers te koop

De "HiPo" kan makkelijk worden herkend door de 1 inch dikke trillingsdemper. Een groot aantal nieuwe verf en interieur kleuren, een AM / eight-track geluidssysteem, en een van de eerste AM / FM-mono auto radio's werden ook aangeboden. De eerder optionele functies, inclusief de ronde meters en gewatteerde zonnekleppen, werd een standaard uitrusting. De Mustang cabrio was de meest verkocht auto van 1966 met 72.119 stuks.

Ford Mustang 1966 kopen?

De 1965 en 1966 Mustangs onderscheiden zich door verschillen in het exterieur, ondanks het soortgelijke ontwerp. veschillen zitten in het embleem op de kwart-panelen achter de deuren. In 1965 had het embleem een verticaal stuk chroom terwijl in 1966 het embleem kleiner was in de hoogte. De voorste luchtinlaatroosters en ornamenten waren ook verschillend. De 1965 grille maakte gebruik van een "honingraat" patroon, terwijl de 1966 versie een "gleuf" stijl had. Beide modeljaren gebruikte het "Paard en Corral" embleem op de grille, de 1965 had 4 bars uitstrekt aan beide kanten van de kraal, terwijl op de 1966 deze balken werden verwijderd.

Ford Mustang 1966

E & R Classics, uw Ford Oldtimer specialist!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Ford Mustang 1966 klassieker te kopen?
- Groot assortiment klassieke auto's te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- APK, laswerk en interieur werkzaamheden voor uw Ford Mustang 1966 oldtimer
- Alle werkzaamheden aan uw klassieker kunnen door onze oldtimer specialisten gedaan worden.
- Reparaties, onderhoud en speciale wensen aan uw classic car
- Volledige restauratie van uw Ford Mustang 1966 klassieke auto
- Wij kunnen uw oldtimer overal in Europa afleveren