Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Ford Mustang 1966

De 1966 Mustang debuteerde met een aantal kleine veranderingen, waaronder een nieuwe grille, side versiering, wieldoppen en gas cap. Een cruisematic met drie snelheden en automatische transmissie werd beschikbaar voor de 225 pk sterke V8. De 289 "HiPo" K-code motor werd aangeboden met een automatische c4 transmissie.

De "HiPo" kan makkelijk worden herkend door de 1 inch dikke trillingsdemper. Een groot aantal nieuwe verf en interieur kleuren, een AM / eight-track geluidssysteem, en een van de eerste AM / FM-mono auto radio's werden ook aangeboden. De eerder optionele functies, inclusief de ronde meters en gewatteerde zonnekleppen, werd een standaard uitrusting. De Mustang cabrio was de meest verkocht auto van 1966 met 72.119 stuks.

De Mustang 1966 en 1965 Mustangs onderscheiden zich door verschillen in het exterieur, ondanks het soortgelijke ontwerp. veschillen zitten in het embleem op de kwart-panelen achter de deuren. In de Mustang 1965 had het embleem een verticaal stuk chroom terwijl in 1966 het embleem kleiner was in de hoogte. De voorste luchtinlaatroosters en ornamenten waren ook verschillend. De Mustang 1965 grille maakte gebruik van een "honingraat" patroon, terwijl de 1966 versie een "gleuf" stijl had. Beide modeljaren gebruikte het "Paard en Corral" embleem op de grille, de Mustang 1965 had 4 bars uitstrekt aan beide kanten van de kraal, terwijl op de 1966 deze balken werden verwijderd.

Ford Mustang 1966 klassieker kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Ford die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Ford Mustang 1966 klassieker kopen

Hoge kwaliteit Ford Mustang 1966 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Ford Mustang 1966, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Ford Mustang 1966  oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Ford Mustang 1966, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Ford Mustang 1966 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan eenoldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Ford Mustang 1966 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Ford Mustang 1966 klassieker te kopen?

- Groot assortiment Ford klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Ford Mustang 1966 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.