Zondag 3 Maart CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 10:00 tot 14:00
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Ford Mustang Fastback

 De "Fastback 2+2" was niet beschikbaar als een 1964 ½ model, maar werd voor het eerst geproduceerd op 17 augustus 1964.

De Custom zilver met zwarte strepen 1967 Mustang Fastback komt voor in de film Gone in 60 Seconds 2000 remake.

In de originele 1974 Gone in 60 Seconds, de auto Eleanor 1973 Geel Mustang Fastback is de enige Ford Mustang in de geschiedenis die een Acteurs Credit ontvangen in een Motion Picture, met haar leidende man Maindrian Pace, gespeeld door HB Halicki.

Ford Mustang Fastback klassieker kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Ford die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Ford Mustang Fastback klassieker kopen

Hoge kwaliteit Ford Mustang Fastback oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Ford Mustang Fastback, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Ford Mustang Fastback  oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Ford Mustang Fastback, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Ford Mustang Fastback verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Ford Mustang Fastback voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Ford Mustang Fastback klassieker te kopen?

- Groot assortiment Ford klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Ford Mustang Fastback dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.