Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Ford GT40

Ford GT40 klassieker

De Ford GT40 verscheen voor het eerst in 1964. De GT40 werd genoemd naar de Gran Turismo categorie waarvoor de auto gebouwd was. Het doel van de Ford GT40 was om langeafstandsraces te winnen van Ferrari. Dit gebeurde met succes want de GT40 won 4 jaar op rij de 24 uur van Le Mans.

De Ford GT40 werd geleverd met een handgeschakelde vijfbak, en een 5,0 of 7,0 liter V8-middenmotor die 306pk leverde. Dit resulteerde in buitengewoon goeie prestaties. Zo trok de GT40 in 5,5 seconden naar de 100 km/h, en had hij een topsnelheid van 225 km/h. Dit kwam mede door het gewicht van de auto die erg licht was. De GT40 woog namelijk maar circa 1000 kilo.

Er zijn in totaal 107 Ford GT40’s geproduceerd tussen 1967 en 1969. Dit maakt de auto zeer zeldzaam en daarom ligt het prijskaartje voor een mooie GT40 erg hoog. Een GT40 kost u namelijk ruim 7,5 miljoen.

Ford GT40 oldtimer kopen

Het vinden van een Ford die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Ford GT40 kopen

Hoge kwaliteit Ford GT40 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Ford GT40, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Ford GT40 oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Ford GT40, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Klassieke Ford GT40 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

 

ER Classics heeft de juiste klassieke Ford GT40 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Ford GT40 klassieker te kopen?

- Groot assortiment Ford klassiekers te koop

- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd

- Eigen werkplaats met 20 monteurs

- Registratie en keuringen

- Wereldwijd transport tot aan de deur

- Hoogwaardige kwaliteit en service

- Inruilmogelijkheden

- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Ford GT40 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.