Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Ford Capri

 

De Ford Capri is een sportieve vierzits coupé die werd geproduceerd van 1968 tot 1986. De auto werd ontworpen door Philip T. Clark. De Capri was bedoelt als een Europese versie van de Mustang. De eerste Ford Capri was de MK I. De auto werd onthuld op de Brussels motor show. De auto was vergelijkbaar met de Cortina. Ford had met de MK I de bedoeling een auto te creëren die een bredere klantengroep zou aanspreken door de auto relatief goedkoop aan te bieden. Om deze reden werd de auto verkocht met een grote keuze uit verschillende motoren. Ford paste kleine veranderingen toe op de MK I in 1972, waaronder nieuwe stoelen en vergrote achterlichten.

 

De Ford Capri MK II werd gemaakt van 1974 tot 1978. Ford besloot na recente ontwikkelingen, waaronder de olie crisis, om een auto te creëren die meer geschikt was voor alledaags gebruik. Dit leidde tot een aantal veranderingen aan de auto, zoals een kortere motorkap en een hatchback achterklep. De auto was mechanisch vergelijkbaar met de MK I. De MK II was echter langer dan zijn voorganger en had daarnaast een moderner dashboard en een kleiner stuur.

 

“Project Carla” werd gebruikt als verwijzing naar de Capri MK III die werd geproduceerd van 1978 tot 1986. De auto was iets anders dan de MK II. Het concept van de verbeterde MK II werd gepresenteerd op de Geneva Motor Show in 1976. De voorkant van de MK III bevatte vier koplampen en een speciale grille. Bovendien verbeterde Ford de aerodynamica van de MK III, wat de prestatie van de auto verbeterde.

 

Ford Capri klassieker kopen bij E&R Classics

 

Het vinden van een Ford die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

 

Ford Capri klassieker kopen

 

Hoge kwaliteit Ford Capri oldtimers bij E&R Classics

 

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Ford Capri, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

 

Inruilen of verkopen van uw Ford Capri  oldtimer

 

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Ford Capri, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ford Capri verkopen of inruilen?

 

Onderhoud aan een oldtimer

 

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Ford Capri voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Ford Capri klassieker te kopen?

- Groot assortiment Ford klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Ford Capri dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.