Zondag 3 Maart CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 10:00 tot 14:00
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Ford GT

De Ford GT

De Ford GT is een supercar die in 2005 op de markt werd gebracht, en in 2003 begon met productie. De Ford GT kwam op de markt als moderne versie van de GT40 die in de jaren 60 4 keer op rij de 24 uur van Le Mans won. Er zijn in totaal 4038 exemplaren van de Ford GT gemaakt, waarvan er circa 100 naar Europa kwamen.

De Ford GT heeft een 6 versnellingen handbak, en een 5,4l V8 motor die 550pk produceerd. Dit resulteert in een 0 naar 100 km/h tijd van 3,5 seconden. De topsnelheid van de GT40 lag op 330 km/h. De auto had in praktijk een hogere topsnelheid alleen werd deze gelimiteerd door een begrenzer op 330 km/h.

In 2016 kwam er een nieuw model van de GT op de markt, omdat het toen 50 jaar geleden was dat de GT40 de 24 uur van Le Mans won. Deze nieuwe variant van de GT had een andere motor dan zijn voorganger. De GT40 bevat namelijk een twin-turbo V6 EcoBoost-motor die 600pk produceert en in 3,1 seconden naar de 100 km/h accelereert. Ook werd de 6 versnellingen handbak vervangen. Hiervoor kwam een zeven versnellingen semi-automatische transmissie in de plaats.

Ford GT kopen

Het vinden van een Ford die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Ford GT kopen

Hoge kwaliteit Ford GT bij E&R Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Ford GT, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van auto’s die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een Ford GT of vraagt u zich af waar monteurs in werkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Ford GT

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Ford GT, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw auto , dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Ford GT verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een Ford GT

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een Ford GT is dat niet anders. Omdat u uw graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw Ford GT naar een werkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type . De monteurs werken dan vaak met dezelfde auto’s en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke auto’s.

 

ER Classics heeft de juiste Ford GT voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Ford GT te kopen?

- Groot assortiment Ford modellen te koop

- Alle Fords zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd

- Eigen werkplaats met 20 monteurs

- Registratie en keuringen

- Wereldwijd transport tot aan de deur

- Hoogwaardige kwaliteit en service

- Inruilmogelijkheden

- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online Oldtimer dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Ford GT dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van Oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online Oldtimer dealer noemen.