Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Aston Martin Virage

De Aston Martin Virage is een auto geproduceerd door de Britse fabrikant Aston Martin ter vervanging voor de voorgaande V8 modellen. In vergelijking met de V8 was het ontwerp moderner, het chassis was een evolutie van de Lagonda modellen. De Virage was een grote en zware auto ondanks zijn volledig aluminium behuizing. De 32-kleps 5.3L V8-motor zorgde werkelijk voor superauto niveaus. "Acceleratie lijkt nooit op te raken", beweerde Sports Car International tijdens een eerste test. Ze prezen ook het "enthousiaste en snellere toerental" van de 330pk motor. De 1790 kg auto kon 254 km per uur bereiken. Een upgrade naar 349 pk werd aangekondigd op de Genève Show in 1996. De komiek Rowan Atkinson bezat een Virage Coupe die op de voorkant van Car magazine stond in mei 1990.

De Virage Volante cabriolet debuteerde op de Autosalon van Birmingham in 1990 als een tweezitter. Op de Autosalon van Genève in 1991 verscheen een 2+2-versie. Productievoorbeelden vanaf 1992 hadden allemaal 2+2 zitplaatsen. Bronnen beweren dat er tussen de 224 en 233 stuks geproduceerd waren toen de serie eindigde in 1996. Een nieuwe V8 Volante Long Wheelbase, met styling gebaseerd op de V8 Coupe, werd gebouwd tussen 1997 en 2000. De laatste Virage-variant was de V8 Vantage Volante uit 2000. Negen van deze krachtige cabriolets werden geproduceerd.

Aston Martin Virage kopen

Het vinden van een Aston Martin die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Aston Martin Virage

Hoge kwaliteit Aston Martin Viragebij E&R Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Aston Martin Virage, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van auto’s die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een Aston Martin of vraagt u zich af waar monteurs in de werkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Aston Martin Virage

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Aston Martin Virage, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw auto, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Aston Martin Virage verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een Aston Martin Virage

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een Virage is dat niet anders. Omdat u uw Aston Martin graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw Aston Martin Virage naar een speciale werkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type auto. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke auto’s.

ER Classics heeft de juiste Aston Martin Virage voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Aston Martin Virage  te kopen?

- Groot assortiment Aston Martin te koop
- Alle auto’s zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Aston Martin Virage dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen  experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en sportwagens en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.