27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Aston Martin DB7

De Aston Martin DB7 is een grand tourer die werd geproduceerd door Aston Martin tussen september 1994 en december 2004. De Grand Tourer was beschikbaar als een coupé of een cabriolet. Het prototype ontworpen door Ian Callum en Keith Helfet was klaar in november 1992 en debuteerde op de Autosalon van Genève in maart 1993. De zescilinder DB7 werd gezien als een "instapmodel" van de handgebouwde V8 Virage. Dit model was het meest geproduceerde Aston Martin voertuig ooit, met meer dan 7000 stuks gebouwd voordat het werd vervangen door de DB9.

De DB7 werd grotendeels gemaakt met middelen van Jaguar en financiële steun van de Ford Motor Company, eigenaar van Aston Martin tussen 1988 en 2007. De DB7 is een evolutie van de Jaguar XJS, hoewel er veel veranderingen zijn doorgevoerd. De DB7 is ontworpen in Kidlington, Oxfordshire, door Tom Walkinshaw Racing in opdracht van Aston Martin. Met de productie van de Virage die doorging in Newport Pagnell, werd voor de DB7 een nieuwe fabriek verworven in Bloxham, Oxfordshire die eerder werd gebruikt voor de productie van de Jaguar XJ220. De DB7 en zijn varianten waren de enige Aston Martins die in Bloxham werden geproduceerd en de enige met een staalconstructie die werd geërfd van Jaguar.

De Volante cabrio versie werd onthuld op de Noord-Amerikaanse internationale autoshow in Detroit in 1996. Beide versies hebben een supercharged zescilindermotor. In de Verenigde Staten werd de Coupé verkocht voor 140.000 USD en de Volante voor 150.000 USD. Works Service leverde een speciaal Driving Dynamics pakket, dat de prestaties en het gebruik aanzienlijk verbeterde voor eigenaars die meer wilden dan wat de standaardconfiguratie bood.

Aston Martin DB7 kopen

Het vinden van een Aston Martin die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Aston Martin DB7

Hoge kwaliteit Aston Martin DB7 bij E&R Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Aston Martin DB7, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van auto’s die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een Aston Martin of vraagt u zich af waar monteurs in de werkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Aston Martin DB7

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Aston Martin DB7, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw auto, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Aston Martin DB7 verkopen of inruilen?                             

Onderhoud aan een Aston Martin DB7

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een DB7 is dat niet anders. Omdat u uw Aston Martin graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw Aston Martin DB7 naar een speciale werkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type auto. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke auto’s.

Aston Martin DB7

 

ER Classics heeft de juiste Aston Martin DB7 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Aston Martin DB7  te kopen?

- Groot assortiment Aston Martin te koop

- Alle auto’s zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd

- Eigen werkplaats met 20 monteurs

- Registratie en keuringen

- Wereldwijd transport tot aan de deur

- Hoogwaardige kwaliteit en service

- Inruilmogelijkheden

- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Aston Martin DB7 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen  experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en sportwagens en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.