Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Aston Martin DB6

Aston Martin DB6 klassieker

De Aston Martin DB6 is een Grand Tourer en de opvolger van de Aston Martin DB5. Hij werd onthuld op de London Motor Show in 1965 en in geproduceerd tot en met 1970. Er zijn in totaal 1788 exemplaren verkocht van de Aston Martin DB6.

De motor van de DB6 is een 4,0 liter zes cilinder die 282pk aan vermogen levert. Dit resulteert in een acceleratie van 8,4 seconden van 0 tot 100 km/h en een topsnelheid van 241 km/h.

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Aston Martin DB6 op de markt gebracht. Zo is de DB6 Mark II in 1969 aangekondigd. Dit model zijn banden zijn ½ inch wijder. Net zoals met eerdere Aston Martin modellen heeft de DB6 ook een Vantage variant evenals een cabriolet met de naam Volante. Deze Vantage leverde 326pk en had een topsnelheid van 241 km/h waarbij hij is 6 seconden naar de honderd accelereerde. Ook kreeg de Aston Martin DB6 een Shooting Brake variant, waar er maar 9 van gebouwd zijn.

Aston Martin DB6 oldtimer kopen

Het vinden van een Aston Martin die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Aston Martin DB6 kopen

Hoge kwaliteit Aston Martin DB6 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Aston Martin DB6, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Aston Martin DB6 oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Aston Martin DB6, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Klassieke Aston Martin DB6 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

 

ER Classics heeft de juiste klassieke Aston Martin DB6 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Aston Martin DB6 klassieker te kopen?

- Groot assortiment Aston Martin klassiekers te koop

- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd

- Eigen werkplaats met 20 monteurs

- Registratie en keuringen

- Wereldwijd transport tot aan de deur

- Hoogwaardige kwaliteit en service

- Inruilmogelijkheden

- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Aston Martin DB6 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.