Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Aston Martin DB9

De Aston Martin DB9 is een Britse Grand Tourer die Aston Martin op de Frankfurt Autoshow 2003 voor het eerst ten toon stelde. De DB9 was de opvolger van de DB7 en beschikbaar als coupé. De cabriolet was bekend als de Volante. Het was het eerste model dat werd gebouwd in de Gaydon fabriek van Aston Martin.

De DB9 is ontworpen door Marek Reichman en Henrik Fisker en is grotendeels gemaakt van aluminium. Het heeft het VH-platform chassis met de 5,9L V12 motor van de Aston Martin V12 Vanquish. Modeljaarversie 2013 had veel verbeteringen in het ontwerp, de motor en de algehele rijervaring. Het had nu 517pk en werd standaard geleverd met koolstof-keramische remmen. Het heeft een topsnelheid van 295 km/h.

De productie van de DB9 eindigde na 12 jaar in 2016 en werd vervangen door zijn opvolger de DB11

Aston Martin DB9 kopen

Het vinden van een Aston Martin die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Aston Martin DB9

Hoge kwaliteit Aston Martin DB9bij E&R Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Aston Martin DB9, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van auto’s die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een Aston Martin of vraagt u zich af waar monteurs in de werkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Aston Martin DB9

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Aston Martin DB9, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw auto, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Aston Martin DB9 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een Aston Martin DB9

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een DB9 is dat niet anders. Omdat u uw Aston Martin graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw Aston Martin DB9 naar een speciale werkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type auto. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke auto’s.

Aston Martin DB9

ER Classics heeft de juiste Aston Martin DB9 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Aston Martin DB9 te kopen?

- Groot assortiment Aston Martin te koop

- Alle auto’s zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd

- Eigen werkplaats met 20 monteurs

- Registratie en keuringen

- Wereldwijd transport tot aan de deur

- Hoogwaardige kwaliteit en service

- Inruilmogelijkheden

- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Aston Martin DB9 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen  experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en sportwagens en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.