19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Aston Martin DB4

Aston Martin DB4 klassieker

De Aston Martin DB4 is een Grand Tourer die in 1958 voor het eerst op de markt verscheen. In totaal werden er 1110 exemplaren gebouwd.

De DB4 heeft standaard een 3,7 liter 6 cilinder motor die 240pk produceerd. Dit zorgt voor een topsnelheid van 224 km/h en accelereert in 9,3 seconden van de 100 km/h.

De DB4 had vijf verschillende series. Ten eerste de DB4 Convertible die geïntroduceerd werd in 1961. Dit was een cabriolet. Ook werd er een GT versie op de markt gebracht, wat een lichtere high-performance versie was. Deze GT versie had ook nog een GT Continuation variant die gebouwd werd als circuit auto. Eind 1961 werden nog 2 andere modellen geïntroduceerd. Dit waren de Vantage en Vantage GT die zorgde voor een hoger vermogen namelijk 266pk.

11 exemplaren van de DB4 GT werden naar een italiaanse carrosseriebouwer die ze verbeterde. Deze kregen de naam: Aston Martin DB4 GT Zagato. Deze variant kende een 3,7 liter zes-in-lijn motor die 314pk produceerde. Hierdoor werd de acceleratie snelheid verbeter van 9,3 seconden naar 6,1 seconden van 0 naar 100 km/h. De topsnelheid veranderde ook. Deze steeg naar 246 km/h ten opzichte van het originele model die 224 km/h haalde.

Aston Martin DB4 oldtimer kopen

Het vinden van een Aston Martin die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Aston Martin DB4 kopen

Hoge kwaliteit Aston Martin DB4 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Aston Martin DB4, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Aston Martin DB4 oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Aston Martin DB4, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Klassieke Aston Martin DB4 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

 

ER Classics heeft de juiste klassieke Aston Martin DB4 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Aston Martin DB4 klassieker te kopen?

- Groot assortiment Aston Martin klassiekers te koop

- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd

- Eigen werkplaats met 20 monteurs

- Registratie en keuringen

- Wereldwijd transport tot aan de deur

- Hoogwaardige kwaliteit en service

- Inruilmogelijkheden

- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Aston Martin DB4 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.