19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Aston Martin Vanquish

De Aston Martin Vanquish is een super grand tourer uitgebracht door Aston Martin in 2001 als opvolger van de Virage. De eerste generatie V12 Vanquish, ontworpen door Ian Callum en onthuld op de Autosalon van Genève in 2001, werd geproduceerd tussen 2001 en 2005. In 2004 werd een krachtigere versie, de Vanquish S, het vlaggenschip van Aston Martin. De tweede generatie van de Vanquish werd geïntroduceerd in 2012, gevolgd in 2017 door de Vanquish S met een krachtigere motor en verbeterde aerodynamica. De Vanquish werd opgevolgd door de Aston Martin DBS Superleggera in 2018.

De Aston Martin V12 Vanquish is ontworpen door Ian Callum en had veel overeenkomsten met de DB7 Vantage. De auto was echter sterk beinvloed door het prototype van het Project Vantage Concept, dat in januari 1998 debuteerde met een V12-motor op de North American International Auto Show. De V12 produceert 460 pk bij 6.500 tpm. Het standaard Vanquish-model had 355 mm geboorde en geventileerde schijfremmen met vier-pot remklauwen, ABS en elektronische remverdeling. Het optreden in de James Bond film 'Die Another Day' in 2002 leverde de V12 Vanquish de nummer drie plaats op in de lijst van 'Best Film Cars Ever'. De Vanquish was de basis van twee conceptauto's, beide getoond op de International Geneva Motor Show in 2004, de Zagato Roadster en de Bertone Jet 2.

De Vanquish S debuteerde op de Paris Auto Show van 2004, met meer power en kleine herzieningen qua styling. De motor bleef 5935cc houden, maar het vermogen nam toe van 460pk naar 520pk. Nieuwe wielen, een andere neusvorm, een nieuw verhoogd kofferdeksel met spoiler en S-embleem en de toevoeging van een kleine splitter aan de voorzijde waren de visuele wijzingen. Het Sports Dynamic Pack uit 2004 was nu geïncorporeerd, met sportievere ophanging, besturing en remfuncties. Dit model werd verkocht voor de modeljaren 2005 en 2006 in de VS met slechts kleine wijzigingen in de uitvoering. De Vanquish S had grotere remmen dan de V12 Vanquish. Het einde van de productierun van de Vanquish werd gevierd met de Vanquish S Ultimate Edition. Met een topsnelheid van meer dan 322 km/h was de Vanquish S de snelste Aston Martin ooit tot de One-77 in 2008 werd geïntroduceerd. De productie van de Vanquish eindigde op 19 juli 2007 en viel samen met de sluiting van de fabriek van Newport Pagnell na 49 jaar in bedrijf te zijn geweest.

Aston Martin Vanquish kopen

Het vinden van een Aston Martin die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Aston Martin Vanquish

Hoge kwaliteit Aston Martin Vanquish bij E&R Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Aston Martin Vanquish, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van auto’s die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een Aston Martin of vraagt u zich af waar monteurs in de werkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Aston Martin Vanquish

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Aston Martin Vanquish, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw auto, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Aston Martin Vanquish verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een Aston Martin Vanquish

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een Vanquish is dat niet anders. Omdat u uw Aston Martin graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw Aston Martin Vanquish naar een speciale werkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type auto. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke auto’s.

ER Classics heeft de juiste Aston Martin Vanquish voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Aston Martin Vanquish  te kopen?

- Groot assortiment Aston Martin te koop
- Alle auto’s zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Aston Martin Vanquish dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen  experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en sportwagens en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.