30 Mei (Sacramentsdag) SHOWROOM OPEN - Zondag 2 Juni CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Aston Martin DBS V12

De Aston Martin DBS is een Britse super Grand Tourer gebaseerd op de DB9. Aston Martin heeft de naam DBS ooit eerder gebruikt in hun Grand Tourer coupé tussen 1967 en 1972. De moderne auto verving de 2004 Vanquish S. De DBS productie stopte in 2012 en werd opgevolgd door de tweede generatie Vanquish. De DBS werd officieel onthuld tijdens de Pebble Beach Concours d'Elegance op 16 augustus 2007, in het grafietgrijs met een blauwe tint die "Lightning Silver" werd genoemd. De levering van de DBS begonnen in het eerste kwartaal van 2008.

De cabriolet versie van de DBS genaamd de DBS Volante werd onthuld op de Autosalon van Genève op 3 maart 2009.

De DBS Volante heeft een gemotoriseerd intrekbaar stoffen dak, bestuurbaar met een knop in de middenconsole en kan in het compartiment achter de stoelen worden gevouwen binnen 14 seconden na het indrukken van de knop. Het model had ook een nieuw wiel ontwerp.

Aston Martin DBS V12 kopen

Het vinden van een Aston Martin die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Aston Martin DBS V12

Hoge kwaliteit Aston Martin DBS V12 bij E&R Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Aston Martin DBS V12, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van auto’s die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een Aston Martin of vraagt u zich af waar monteurs in de werkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Aston Martin DBS V12

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Aston Martin DBS V12, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw auto, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Aston Martin DBS V12 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een Aston Martin DBS V12

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een DBS V12 is dat niet anders. Omdat u uw Aston Martin graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw Aston Martin DBS V12 naar een speciale werkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type auto. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke auto’s.

 

ER Classics heeft de juiste Aston Martin DBS V12 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Aston Martin DBS V12  te kopen?

- Groot assortiment Aston Martin te koop

- Alle auto’s zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd

- Eigen werkplaats met 20 monteurs

- Registratie en keuringen

- Wereldwijd transport tot aan de deur

- Hoogwaardige kwaliteit en service

- Inruilmogelijkheden

- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Aston Martin DBS V12 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen  experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en sportwagens en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.