29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet

De Mercedes Benz 220SEb Cabriolet werd voor het eerst geïntroduceerd in februari 1961 om de heropening van het Daimler-Benz Museum en het 75 jarige bestaan van Mercedes te vieren. Deze lijn zou langer dan een decennium in productie blijven en in de loop der jaren werden er zeer weinig veranderingen doorgevoerd. In het totaal werden er 16.902 stuks van de Mercedes Benz 220SEb modellen geproduceerd en slechts 2.729 stuks hiervan waren een Cabriolet model.

Wilt u een klassieke Mercedes kopen?

Als u overweegt om een 1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet te kopen, dan zijn er een aantal fundamentele stappen die u wilt doorlopen. Het is belangrijk om altijd het chassisnummer en de motornummers in het archief van Mercedes te controleren. Laat de auto controleren door een derde partij op roest en laat deze ook de mechanica van de auto controleren. Vraag de verkoper ook altijd of er een documentatie bij de auto aanwezig is. Een van de beste tips voor dit specifieke model is dat u er zeker van moet zijn dat het een originele Cabriolet is. Veel Coupé modellen zijn omgebouwd naar een Cabriolet en deze kunnen een nietsvermoedende kopers voor de gek houden. Als u meer tips wilt zoals deze voor het kopen van een 1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet, dan raadt het team van ER Classics u aan om deze website te bekijken. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Mercedes Benz Oldtimers te koop