29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1960 Mercedes Benz 220SE Cabriolet

Het vinden van een 1960 Mercedes Benz 220SE Cabriolet kan een behoorlijke uitdaging zijn. Er zijn iets meer dan 1.000 stuks van deze auto geproduceerd. Vanwege de hoge restauratie kosten, is het belangrijk dat u altijd een zo compleet mogelijk exemplaar koopt. Controleer de auto altijd op tekenen van roest en eventuele reparatie van roest en koop altijd het exemplaar met een zo goed mogelijke carrosserie. Onderdelen voor deze auto zijn heel moeilijk te vinden en vaak ook heel duur.

Wilt u een klassieke Mercedes kopen?

Of u nou op zoek bent naar een volledig gerestaureerde 220SE of een uitstekend exemplaar om zelf te restaureren, het team van ER Classics staat voor u klaar om u te helpen om de door u gewenste Mercedes te vinden. Ze kunnen u waardevolle tips bieden om ervoor te zorgen dat u altijd de best mogelijke Mercedes 220SE koopt die binnen uw budget past. Bij de aankoop van een Mercedes Benz 220SE Cabriolet is het noodzakelijk om er zeker van te zijn dat het een originele Convertible is en niet een omgebouwde Sedan. Controleer daarom altijd het chassisnummer en de motornummers.

Mercedes Benz Oldtimers te koop