Europe's #1 Online Classic Car Dealer
Zondag 3 Oktober (Duitse Eenheid) EXTRA OPEN (12:00-16:00)

Oldtimers te koopVerkoop uw oldtimer

EEN OLDTIMER KOPEN?

Welkom op de website van oldtimerbedrijf E & R Classic Cars, DE specialist in Oldtimers en Classic Cars.

Vanuit onze passie voor oldtimers en klassieke auto’s is ons bedrijf ontstaan. Als gevolg van het enorme succes is E & R Classic Cars uitgegroeid tot een van de grootste oldtimerhandelaren van Europa gespecialiseerd in inkoop, verkoop en bemiddeling van oldtimers en klassieke sportauto’s. Wij in- en verkopen een breed assortiment aan oldtimers en klassieke auto’s maar de nadruk ligt op de merken MG, Triumph, Austin Healey, Jaguar, Porsche en de klassieke Ford Mustang. Maar u komt bij ons ook regelmatig unieke modellen tegen van andere historische merken als Mercedes-Benz, Rolls Royce, Bentley, Cadillac, Buick, Alfa, Fiat, Volvo en Volkswagen. Kom eens kijken in onze showroom in Waalwijk!

Iedere oldtimer keuze en iedere oldtimer kopen is toch weer anders. Graag helpen wij u bij de keuze die bij u op maat gesneden is. Immers budget, levensfase, gezinssamenstelling, mate van technische kennis en behoefte om zelf te willen en kunnen sleutelen verschillen per klant. Ook als u zelf geen technische kennis heeft kunt u gerust met een goed geprepareerde oldtimer van E & R Classics gaan rijden.

De tijd dat u zelf moest sleutelen aan een oldtimer of klassieker is definitief voorbij. Maar ook voor liefhebbers die graag een oldtimer restaureren heeft E & R Classics voldoende keuze. Wij kunnen u in een restauratieproject ook begeleiden.

OLDTIMERS TE KOOP BIJ E&R CLASSICS

Wij hebben altijd meer dan 400 oldtimer te koop. Wilt u een oldtimer kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. De oldtimers in onze voorraad komen van over de hele wereld. Wij verkopen onze oldtimers op wereldwijde schaal, en hebben ervaring met het wereldwijd transporteren van oldtimers. Naast de in- en verkoop en bemiddeling kunnen wij u ook de service bieden van een volledige ingerichte werkplaats met in oldtimers gespecialiseerd personeel. Wij kunnen u met alle voorkomende werkzaamheden aan uw klassieker of oldtimer van dienst zijn. Dus als uw auto een oldtimer APK keuring nodig heeft, laswerk, spuitwerk, onderhoudsbeurt of een reparatie bent u uiteraard ook van harte welkom.

Alle auto's (met uitzondering van de restauratieprojecten) die door ons worden verkocht zijn in onze professionele werkplaats (20 monteurs) getest en gecontroleerd met een checklijst van 125 punten. Deze checklijst hebben wij mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen vormen tot een zeer grondige controle om optimale kwaliteit en betrouwbaarheid van oldtimers te kunnen bewerkstelligen. Onze uitgebreide klassieker-controle bevat vele punten waaronder controle op roest, schade, een test van de compressie van de cilinders van de motor en daarnaast nog heel veel andere punten. Indien nodig zijn er naar aanleiding van de controle reparaties aan de auto gedaan of is er onderhoud aan de auto verricht met als doel voor u, de consument, er voor te zorgen dat u een rijklare en volledig betrouwbare oldtimer koopt.

 
 • Eigen werkplaats met ruim 20 monteurs
 • Registratie en keuringen (NL/BE/DE/FR)
 • Wereldwijde transport tot aan de deur
 • Hoogwaardige kwaliteit en service
 • Inruilmogelijkheden
 • Klanten beoordelen ons met een 8,9

 • Simen, Noorwegen

  De Noorweegse douane was onder de indruk van de auto en het was makkelijk hem ingevoerd te krijgen met alle juiste papieren. Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om u en uw collega's te bedanken voor uw gastvrijheid tijdens ons bezoek aan uw showroom (allebei de keren). Ik kan geen andere plek bedenken waar ik zulke geweldige klantenservice heb ondervonden.
 • Ludwig, Belgie

  Het bestuur van de KCCB wenst jullie te danken voor de aangename ontvangst van zaterdag jl en de mogelijkheid om rond te kuieren tussen alle mooie auto’s die ER Classics heeft staan. Dit werd erg gewaardeerd.
 • Thijs, Nederland

  Auto's zijn keurig opgesteld door jullie nauwkeurige en nette medewerker.
 • Jacob, Nederland

  Bedankt voor de snelle verkoop van mijn Triumph TR6 en de vlotte afwikkeling daarvan. Het was prettig zaken doen met jullie.
 • Olivier, Frankrijk

  Een klein berichtje om je te vertellen dat de Austin mooi is, en je bezorger de beste, heel erg bedankt.
 • Axel, Oostenrijk

  Hallo Nederland. Het is allemaal supergoed gegaan. Aardige chauffeur, zeer goede communicatie, auto in de garage, echt cool!!
 • Olivia en Michel, Frankrijk

  De MGA is goed aangekomen en loopt zeer goed. Ik dank u voor het installeren van het verwarmingssysteem en de 2 spoilers. Ik zal anderen die een klassieker zoeken uw zaak aanbevelen vanwege de kwaliteit van de auto’s alsook, heel belangrijk, vanwege de service na aankoop. Heel hartelijk dank aan heel uw team.
 • Kenneth, Nederland

  Nogmaals bedankt, ik ben superblij met de auto.
 • DK Engineering, Verenigd Koningkrijk

  Bedankt voor de uitstekende restauratie naar originele specificatie.
 • Dhr. Dispas, België

  Heel erg bedankt voor de ZEER mooie MGB, ik heb de 5-sterren service van Lian op prijs gesteld.
 • Darren en Georgina, Verenigd Koninkrijk

  De e-type is aangekomen !!! En namens Georgina en mij kunnen we zeggen hoe tevreden en blij we zijn met de auto ... hij is geweldig en rijdt fantastisch. Even een korte e-mail om te zeggen hoe onder de indruk we waren van uw klassieke autotransportservice. U beschikt over de beste uitrusting en de wetenschap dat de auto veilig vervoerd wordt, is een enorm voordeel. We hebben de auto nodig om na 1000 km terug te keren naar Lars bij ER voor de controle na volledige restauratie. Nogmaals bedankt voor uw professionaliteit.
 • Philippe , Frankrijk

  Ik heb mijn Mercedes 380 Sl ontvangen en ik ben er heel blij mee, hij is prachtig. Het komt exact overeen met de beschrijving die ervan is gemaakt. Bedankt voor je uitstekende service en je geduld. Ik beveel uw bedrijf aan bij mijn verzamelaarvrienden voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van de auto's die u verkoopt.
 • Ivan, België

  Keuring van de MGB Coupe 72 is prima in orde, dank!
 • Wolfgang, Duitsland

  De Harley Davidson is goed bij mij aangkomen. De staat van de motor komt overeen met mijn verwachtingen, ik ben zeer tevreden. Ik wil u danken voor de aangename en professionele afwikkeling van de koop.
 • Tom, Engeland

  De MGA is in perfecte conditie, dankjewel mannen!
 • Eric, Nederland

  Wegens ziekte mijn onlangs volledig gerestaureerde MGB moeten verkopen. Ik dank het team van E&R voor de correcte afwikkeling bij de verkoop, en kan al mijn bekenden in de oldtimerwereld uw bedrijf aanbevelen.
 • Garret, Ierland

  Mijn auto is aangekomen en ik heb hem vandaag opgehaald. Ik ben er erg blij mee. Ik hoop in de toekomst weer met je af te spreken, nogmaals bedankt.
 • Jean-Claude, Belgie

  Ik ben heel blij met uw vriendelijkheid en uw professionaliteit. Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over je bedrijf.
 • Jens, Duitsland

  Geweldig, dankjewel! Zeer professioneel support en een eerlijke zakelijke houding.
 • Patrick, Duitsland

  Hartelijk dank voor uw uitstekende service en om mij het boek op te zenden.
Lees meer (282)