Europe's #1 Online Classic Car Dealer
Zondag 1 Oktober CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (12:00-16:00) - 3 Oktober (Duitse Eenheid) SHOWROOM OPEN

EEN OLDTIMER KOPEN?

Welkom op de website van oldtimerbedrijf E & R Classic Cars, DE specialist in Oldtimers en Classic Cars.

Vanuit onze passie voor oldtimers en klassieke auto’s is ons bedrijf ontstaan. Als gevolg van het enorme succes is E & R Classic Cars uitgegroeid tot een van de grootste oldtimerhandelaren van Europa gespecialiseerd in inkoop, verkoop en bemiddeling van oldtimers en klassieke sportauto’s. Wij in- en verkopen een breed assortiment aan oldtimers en klassieke auto’s maar de nadruk ligt op de merken MG, Triumph, Austin Healey, Jaguar, Porsche en de klassieke Ford Mustang. Maar u komt bij ons ook regelmatig unieke modellen tegen van andere historische merken als Mercedes-Benz, Rolls Royce, Bentley, Cadillac, Buick, Alfa, Fiat, Volvo en Volkswagen. Kom eens kijken in onze showroom in Waalwijk!

Iedere oldtimer keuze en iedere oldtimer kopen is toch weer anders. Graag helpen wij u bij de keuze die bij u op maat gesneden is. Immers budget, levensfase, gezinssamenstelling, mate van technische kennis en behoefte om zelf te willen en kunnen sleutelen verschillen per klant. Ook als u zelf geen technische kennis heeft kunt u gerust met een goed geprepareerde oldtimer van E & R Classics gaan rijden.

De tijd dat u zelf moest sleutelen aan een oldtimer of klassieker is definitief voorbij. Maar ook voor liefhebbers die graag een oldtimer restaureren heeft E & R Classics voldoende keuze. Wij kunnen u in een restauratieproject ook begeleiden.

OLDTIMERS TE KOOP BIJ E&R CLASSICS

Wij hebben altijd meer dan 400 oldtimer te koop. Wilt u een oldtimer kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. De oldtimers in onze voorraad komen van over de hele wereld. Wij verkopen onze oldtimers op wereldwijde schaal, en hebben ervaring met het wereldwijd transporteren van oldtimers. Naast de in- en verkoop en bemiddeling kunnen wij u ook de service bieden van een volledige ingerichte werkplaats met in oldtimers gespecialiseerd personeel. Wij kunnen u met alle voorkomende werkzaamheden aan uw klassieker of oldtimer van dienst zijn. Dus als uw auto een oldtimer APK keuring nodig heeft, laswerk, spuitwerk, onderhoudsbeurt of een reparatie bent u uiteraard ook van harte welkom.

Alle auto's (met uitzondering van de restauratieprojecten) die door ons worden verkocht zijn in onze professionele werkplaats (20 monteurs) getest en gecontroleerd met een checklijst van 125 punten. Deze checklijst hebben wij mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen vormen tot een zeer grondige controle om optimale kwaliteit en betrouwbaarheid van oldtimers te kunnen bewerkstelligen. Onze uitgebreide klassieker-controle bevat vele punten waaronder controle op roest, schade, een test van de compressie van de cilinders van de motor en daarnaast nog heel veel andere punten. Indien nodig zijn er naar aanleiding van de controle reparaties aan de auto gedaan of is er onderhoud aan de auto verricht met als doel voor u, de consument, er voor te zorgen dat u een rijklare en volledig betrouwbare oldtimer koopt.

Share with a friend

 
 • Eigen werkplaats met ruim 20 monteurs
 • Registratie en keuringen (NL/BE/DE/FR)
 • Wereldwijde transport tot aan de deur
 • Hoogwaardige kwaliteit en service
 • Inruilmogelijkheden
 • Klanten beoordelen ons met een 8,9

 • Jean-Michel, Frankrijk

  Op 26 december kocht ik een Triumph spitfire MK1 uit 1965. We zijn zeer tevreden over de aankoop en de wagen doet helemaal wat hij moet doen.
 • Jean Michel, Frankrijk

  We zijn goed aangekomen met de Triumph, hij is werkelijk prachtig en bedankt alvast voor uw ontvangst. Mijn vriend is zeker een toekomstige klant, hij was onder de indruk.
 • Luc, Belgie

  Nogmaals dank voor de hartelijke ontvangst en de boeiende privé-rondleiding met nuttige tips en leuke weetjes van gisterochtend! Kunnen we hier alvast een jaarlijkse gewoonte van maken?
 • Vincent , Frankrijk

  Ik heb gisteren zoals gewoonlijk de perfecte buggy ontvangen, ik ben erg blij. Nogmaals bedankt voor je professionaliteit.
 • Maarten, Nederland

  Over de service van ER Classics kan ik heel kort zijn: geweldig! Enkele weken geleden mijn fiat 500 Abarth in ontvangst genomen en al prachtige ritjes gemaakt. De hele samenwerking is prettig en adequaat verlopen. Voor mijn volgende Classic car ga ik zeker weer naar ER classics!
 • Jean & Annick, Frankrijk

  Hartelijk dank voor de zeer professionele uitvoering wat ook telt voor jullie collega die de wagen heeft geleverd. De wagen is uitstekend en alles is zoals we hadden afgesproken, eerlijk gezegd is het een plezier om onder zulke condities te werken.
 • Stu, VS

  De brandweerauto is gearriveerd......I love it!! Dank je voor het goede zaken doen.
 • Tom, Engeland

  De MGA is in perfecte conditie, dankjewel mannen!
 • Jean, Duitsland

  Gisteren mochten we onze TR6 ontvangen. Wat een mooie en perfecte wagen. Iedereen hier stopte direct met zijn werkzaamheden om de wagen te kunnen aanschouwen. Wat kan ik zeggen over jullie service en de lever condities. Jullie zijn gewoon de beste!
 • Arie, Nederland

  Hartelijk dank voor de bemiddeling van de verkoop van mijn Opel. Gisteren stond het afgesproken bedrag op mijn bankrekening, bedankt voor de service!
 • De heer Overbeck, Duitsland

  We hebben de klassieke auto's kunnen bekijken en de verkoper was beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Hij probeerde op geen enkele manier onze beslissing te beïnvloeden.
 • Bruno, Frankrijk

  Een paar maanden terug kocht ik een MGB 71, het was mijn eerste klassieker. Eerst reed ik er alleen maar kleine afstanden mee, maar nu rijd ik hem iedere week en gebruik hem ook voor lange afstanden. Dankjewel!
 • Martin, Nederland

  Graag wil ik jullie bedanken voor de professionele, prettige en snelle afhandeling van de verkoop van mijn Volvo 544. Het consignatie bedrag heb ik conform afspraak afgelopen week ontvangen. Het was een genoegen om met E&R Classics de verkoop van mijn beide Volvo’s te doen.
 • Jean François, Frankrijk

  De levering was perfect en op tijd. Veel dank aan de vrouwelijke chauffeur die professioneel en efficiënt was, we hebben goed samengewerkt voor het lossen en genoten van een kopje koffie voordat ze terugging. Ik weet dat de 2 Jaguars projectauto's zijn waar nog verschillende acties aan moeten worden ondernomen, maar het voldoet in ieder geval aan mijn verwachtingen en de MKII-motor is prima.
 • Oliver, Nederland

  De levering van de auto is goed verlopen. De auto is veilig aangekomen en alles is perfect in orde.
 • Claus, Duitsland

  Hartelijk dank, communicatie met jullie is gewoon top !
 • Sylvain, Frankrijk

  Ik heb bij ER Cars een Austin Healey MK3 body off gerestaureerd gekocht, dus al uitgebreid gerestaureerd. de werkplaats voerde de nodige correcties uit voor de levering. de auto ziet er geweldig uit, rijdt geweldig. Ik heb te maken gehad met de heer Ernst van Kempen die erg vriendelijk is, die al je vragen beantwoordt over de auto die je wilt, je video's stuurt die in de showroom zijn gemaakt, Ik ontving naast de auto alle historie die in hun bezit was, de foto's van de restauratie, onderhoudsfacturen, kortom alles wat voor ons van nut kan zijn om in te zien welke werkzaamheden aan de auto zijn gedaan, hetzij door hen, hetzij door een andere werkplaats in het verleden mogelijke levering door koerier, zoals in mijn geval, serieus aan te bevelen, ik ben verheugd dat ik dit door hen heb laten doen.
 • Franck, Frankrijk

  Ik wil u graag bedanken voor de perfecte omstandigheden waarin ik onlangs mijn auto kocht. Mijn VW Beetle cabriolet 1975 werd in Frankrijk geleverd door een transportbedrijf van topkwaliteit. De auto is perfect zoals aangekondigd. Ik raad je bedrijf ten zeerste aan.
 • Mary & Rene, Nederland

  TR draait goed. Nogmaals bedankt voor alle service.
 • Dirk, Duitsland

  We zijn op weg naar onze reis met vrienden. De auto is erg leuk en we genieten er erg van.
Lees meer (331)