Europe's #1 Online Classic Car Dealer
Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

EEN OLDTIMER KOPEN?

Welkom op de website van oldtimerbedrijf E & R Classic Cars, DE specialist in Oldtimers en Classic Cars.

Vanuit onze passie voor oldtimers en klassieke auto’s is ons bedrijf ontstaan. Als gevolg van het enorme succes is E & R Classic Cars uitgegroeid tot een van de grootste oldtimerhandelaren van Europa gespecialiseerd in inkoop, verkoop en bemiddeling van oldtimers en klassieke sportauto’s. Wij in- en verkopen een breed assortiment aan oldtimers en klassieke auto’s maar de nadruk ligt op de merken MG, Triumph, Austin Healey, Jaguar, Porsche en de klassieke Ford Mustang. Maar u komt bij ons ook regelmatig unieke modellen tegen van andere historische merken als Mercedes-Benz, Rolls Royce, Bentley, Cadillac, Buick, Alfa, Fiat, Volvo en Volkswagen. Kom eens kijken in onze showroom in Waalwijk!

Iedere oldtimer keuze en iedere oldtimer kopen is toch weer anders. Graag helpen wij u bij de keuze die bij u op maat gesneden is. Immers budget, levensfase, gezinssamenstelling, mate van technische kennis en behoefte om zelf te willen en kunnen sleutelen verschillen per klant. Ook als u zelf geen technische kennis heeft kunt u gerust met een goed geprepareerde oldtimer van E & R Classics gaan rijden.

De tijd dat u zelf moest sleutelen aan een oldtimer of klassieker is definitief voorbij. Maar ook voor liefhebbers die graag een oldtimer restaureren heeft E & R Classics voldoende keuze. Wij kunnen u in een restauratieproject ook begeleiden.

OLDTIMERS TE KOOP BIJ E&R CLASSICS

Wij hebben altijd meer dan 400 oldtimer te koop. Wilt u een oldtimer kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. De oldtimers in onze voorraad komen van over de hele wereld. Wij verkopen onze oldtimers op wereldwijde schaal, en hebben ervaring met het wereldwijd transporteren van oldtimers. Naast de in- en verkoop en bemiddeling kunnen wij u ook de service bieden van een volledige ingerichte werkplaats met in oldtimers gespecialiseerd personeel. Wij kunnen u met alle voorkomende werkzaamheden aan uw klassieker of oldtimer van dienst zijn. Dus als uw auto een oldtimer APK keuring nodig heeft, laswerk, spuitwerk, onderhoudsbeurt of een reparatie bent u uiteraard ook van harte welkom.

Alle auto's (met uitzondering van de restauratieprojecten) die door ons worden verkocht zijn in onze professionele werkplaats (20 monteurs) getest en gecontroleerd met een checklijst van 125 punten. Deze checklijst hebben wij mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen vormen tot een zeer grondige controle om optimale kwaliteit en betrouwbaarheid van oldtimers te kunnen bewerkstelligen. Onze uitgebreide klassieker-controle bevat vele punten waaronder controle op roest, schade, een test van de compressie van de cilinders van de motor en daarnaast nog heel veel andere punten. Indien nodig zijn er naar aanleiding van de controle reparaties aan de auto gedaan of is er onderhoud aan de auto verricht met als doel voor u, de consument, er voor te zorgen dat u een rijklare en volledig betrouwbare oldtimer koopt.

Share with a friend

 
 • Eigen werkplaats met ruim 20 monteurs
 • Registratie en keuringen (NL/BE/DE/FR)
 • Wereldwijde transport tot aan de deur
 • Hoogwaardige kwaliteit en service
 • Inruilmogelijkheden
 • Klanten beoordelen ons met een 8,9

 • Katrin, Nederland

  Afgelopen september kocht ik deze prachtige 1975 Volkswagen "Bulli" van u. Het was liefde op het eerste gezicht en ik ben nog steeds een erg gelukkige chauffeur! Ik kan niet wachten om hem mee op pad te nemen voor onze allereerste kampeertocht. Nogmaals bedankt aan het hele E & R Classics-team voor uw vriendelijke en uitstekende klantenservice. Ga zo door!
 • Carl, Frankrijk

  Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn vragen te beantwoorden via deze video! Het is heel professioneel, het is perfect!
 • Igor, Belgie

  We zijn absoluut tevreden met de wagen. Complimenten ook aan jullie voor de service én aan de chauffeur die de wagen heeft geleverd!
 • Alain, Frankrijk

  Mijn MGA is ingeschreven in Frankrijk en ik ben er zeer tevreden over. Tot gauw en goede verkoop!
 • Stichting Helden van de Zorg, Nederland

  Op zondag 6 oktober heeft Stichting Helden van de Zorg haar 4de heldenrit georganiseerd voor de zorgmedewerkers van Vughterstede Woonzorgcentrum Theresia uit Vught. Mede door uw sponsorbijdrage was het mogelijk om dit te realiseren.
 • Franck, Frankrijk

  Ik wil u graag bedanken voor de perfecte omstandigheden waarin ik onlangs mijn auto kocht. Mijn VW Beetle cabriolet 1975 werd in Frankrijk geleverd door een transportbedrijf van topkwaliteit. De auto is perfect zoals aangekondigd. Ik raad je bedrijf ten zeerste aan.
 • Marc, Nederland

  Ik ben er nog steeds heel erg blij mee, zeker ook qua ontvangst en aandacht.
 • Maxence, Frankrijk

  Ik wil bedanken voor de ontvangst van mijn 404 CAB. Ik wil in het bijzonder Remi bedanken, die blijk heeft gegeven van professionaliteit, aandacht en het zoeken naar oplossingen om zijn klant tevreden te stellen. De aandacht van ER Classic en een garantie van hoge kwaliteit op dit gebied. Nogmaals bedankt aan het hele team. Een tevreden klant.
 • Pascal, Frankrijk

  Bedankt voor uw antwoord en de zeer goede ervaring aan onze transactie.
 • Vincent , Frankrijk

  Ik heb gisteren zoals gewoonlijk de perfecte buggy ontvangen, ik ben erg blij. Nogmaals bedankt voor je professionaliteit.
 • Leon, Nederland

  Dank je wel, prima service hebben jullie. Het bewijst wat me aanstond bij de aanschaf van de auto, een bedrijf waar je klant bent, ook nadat je de auto gekocht hebt.
 • Alain , Frankrijk

  Ik heb heel goed gereden met de auto die onberispelijk is.
 • Harry, Nederland

  In 2016 kocht ik een heel mooi gerestaureerde 1968 Mercedes 250 SL Pagode bij ER classics. Een jaar na de levering word je nog steeds niet behandelt als “een gedane zaak” maar blijven zij dezelfde goede service leveren. Dit geeft je het gevoel echt als klant gewaardeerd te worden. “Thumbs up” voor de steeds vriendelijke verkopers en de service medewerkers van ER classics.
 • Frans, Nederland

  Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor het snel verkopen van mijn Austin Healey Sprite. Wij waren onder de indruk van de uiterst vriendelijke en professionele wijze waarop wij en de auto behandeld werden. Zeker voor herhaling vatbaar!
 • Steve, Engeland

  Ik wilde u bedanken voor de MG! Het transport ging goed, de chauffeur en Antoine waren zeer behulpzaam.
 • Fanny, Nederland

  Wij zijn de trotse eigenaar van deze mooie Citroën HY camper, E & R bedankt voor de goede service!
 • Joachim, Oostenrijk

  Ik koos ervoor mijn MGB GT op te halen en reed ermee de hele weg terug naar Oostenrijk zonder problemen. Hartelijk dank aan het hele team dat alles zo makkelijk maakte. Ik kan ER-Classics zeker aanbevelen.
 • M, Duitsland

  Soms moet je echt twee keer achter elkaar naar je toe komen zodat het echt "past" en de vonk overslaat... en zeker niet alleen! Doro is enthousiast over haar "kikker" en kijkt elke dag uit naar het mooie weer. Wij zijn absoluut tevreden, een echte allround service! ... en dankzij Vincent: Het ding met de motorkap was TOP!
 • Wim, Nederland

  Ik wilde je nog even bedanken voor de perfecte aflevering van de 2+2, de transporter is de perfecte representatie voor jullie organisatie. Julian deed de aflevering perfect, een compliment waard. De E-type is voor mij een “means to” een ontdekkingsreis, het ontdekken van de techniek achter deze Amerikaanse Jag en het ontmoeten van mensen tijdens deze reis.
 • Jan, Nederland

  Dank voor de professionele wijze waarop jullie dit doen!
Lees meer (307)