Europe's #1 Online Classic Car Dealer
27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

EEN OLDTIMER KOPEN?

Welkom op de website van oldtimerbedrijf E & R Classic Cars, DE specialist in Oldtimers en Classic Cars.

Vanuit onze passie voor oldtimers en klassieke auto’s is ons bedrijf ontstaan. Als gevolg van het enorme succes is E & R Classic Cars uitgegroeid tot een van de grootste oldtimerhandelaren van Europa gespecialiseerd in inkoop, verkoop en bemiddeling van oldtimers en klassieke sportauto’s. Wij in- en verkopen een breed assortiment aan oldtimers en klassieke auto’s maar de nadruk ligt op de merken MG, Triumph, Austin Healey, Jaguar, Porsche en de klassieke Ford Mustang. Maar u komt bij ons ook regelmatig unieke modellen tegen van andere historische merken als Mercedes-Benz, Rolls Royce, Bentley, Cadillac, Buick, Alfa, Fiat, Volvo en Volkswagen. Kom eens kijken in onze showroom in Waalwijk!

Iedere oldtimer keuze en iedere oldtimer kopen is toch weer anders. Graag helpen wij u bij de keuze die bij u op maat gesneden is. Immers budget, levensfase, gezinssamenstelling, mate van technische kennis en behoefte om zelf te willen en kunnen sleutelen verschillen per klant. Ook als u zelf geen technische kennis heeft kunt u gerust met een goed geprepareerde oldtimer van E & R Classics gaan rijden.

De tijd dat u zelf moest sleutelen aan een oldtimer of klassieker is definitief voorbij. Maar ook voor liefhebbers die graag een oldtimer restaureren heeft E & R Classics voldoende keuze. Wij kunnen u in een restauratieproject ook begeleiden.

OLDTIMERS TE KOOP BIJ E&R CLASSICS

Wij hebben altijd meer dan 400 oldtimer te koop. Wilt u een oldtimer kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. De oldtimers in onze voorraad komen van over de hele wereld. Wij verkopen onze oldtimers op wereldwijde schaal, en hebben ervaring met het wereldwijd transporteren van oldtimers. Naast de in- en verkoop en bemiddeling kunnen wij u ook de service bieden van een volledige ingerichte werkplaats met in oldtimers gespecialiseerd personeel. Wij kunnen u met alle voorkomende werkzaamheden aan uw klassieker of oldtimer van dienst zijn. Dus als uw auto een oldtimer APK keuring nodig heeft, laswerk, spuitwerk, onderhoudsbeurt of een reparatie bent u uiteraard ook van harte welkom.

Alle auto's (met uitzondering van de restauratieprojecten) die door ons worden verkocht zijn in onze professionele werkplaats (20 monteurs) getest en gecontroleerd met een checklijst van 125 punten. Deze checklijst hebben wij mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen vormen tot een zeer grondige controle om optimale kwaliteit en betrouwbaarheid van oldtimers te kunnen bewerkstelligen. Onze uitgebreide klassieker-controle bevat vele punten waaronder controle op roest, schade, een test van de compressie van de cilinders van de motor en daarnaast nog heel veel andere punten. Indien nodig zijn er naar aanleiding van de controle reparaties aan de auto gedaan of is er onderhoud aan de auto verricht met als doel voor u, de consument, er voor te zorgen dat u een rijklare en volledig betrouwbare oldtimer koopt.

Share with a friend

 
 • Eigen werkplaats met ruim 20 monteurs
 • Registratie en keuringen (NL/BE/DE/FR)
 • Wereldwijde transport tot aan de deur
 • Hoogwaardige kwaliteit en service
 • Inruilmogelijkheden
 • Klanten beoordelen ons met een 8,9

 • Dr. JW, Duitsland

  Hallo Erclassics-team, ik wil jullie graag 5-sterren geven voor de service. Ik heb bij jullie een mooie en niet goedkope E Type gekocht met een eerlijke inruil voor mijn oude auto, ondanks dat ik veel meer geld aan de auto heb uitgegeven dan ik gekregen heb, maar dat noem ik nou Hobby. Na de aflevering kreeg de recentelijk gerestaureerde motor een grote storing en ik was een beetje sceptisch hoe je dit zou aanpakken. Je nam de auto mee uit Duitsland, reviseerde de motor en leverde hem aan mij terug. Dit noem ik klantenservice. Ik kan Erclassics van harte aanbevelen.
 • Stu, VS

  De brandweerauto is gearriveerd......I love it!! Dank je voor het goede zaken doen.
 • Frank, Duitsland

  De door u geleverde MGB is ondertussen toegelaten en loopt goed. Hartelijk dank voor de goede service.
 • Frans en Stefien, Nederland

  Vandaag de MG-B mogen ontvangen. We zijn er blij mee en hopen er nog samen lang van te kunnen genieten. Dank voor jouw service en begeleiding ! De aflevering door jouw collega was ook erg correct. We zullen ER Classics bij anderen, indien interesse, aanbevelen !!
 • Frank, Belgie

  We hebben onze Mg nu al enkele maanden, en ik moet eerlijk zeggen, nog geen seconde heb ik spijt gehad van deze aankoop! Zeker de laatste weken hebben we al enorm kunnen genieten van ons Maggy. Ja, we hebben haar een naam gegeven, vanzelfsprekend met de M en de G er in.
 • Joachim, Oostenrijk

  Ik koos ervoor mijn MGB GT op te halen en reed ermee de hele weg terug naar Oostenrijk zonder problemen. Hartelijk dank aan het hele team dat alles zo makkelijk maakte. Ik kan ER-Classics zeker aanbevelen.
 • Bert, Nederland

  Zojuist de betaling van de Porsche 356 B binnengekregen. Geheel binnen de afgesproken termijn, zoals het hoort. Het was een genoegen met jullie zaken te doen en vanaf nu een ambassadeur voor jullie.
 • Nico, Duitsland

  We genieten erg veel van de Stag. We hebben hem gedurende de zomer in onze tweede woning staan en cruisen hier nonchalant door het Bregenzer Woud. Nogmaals bedankt voor de perfecte professionele afwikkeling.
 • Kees, Nederland

  Inmiddels al een mooi aantal kilomers gemaakt en de auto verder goed leren kennen. We zijn blij met de aankoop.
 • Jan en Lizebeth, Nederland

  Wij willen u nog even heel hartelijk bedanken voor alle door u genomen moeite. We zijn heel tevreden over hoe alles is verlopen. We hopen nog lang van de 2CV te genieten.
 • Birgit & Andreas, Duitsland

  Twee jaar geleden kochten we bij U een grijze Morgan plus 4 vierzitter. Tot op heden zijn we nog steeds zeer tevreden over deze wagen en we zijn zonder problemen door de Duitse APK(TÜV) gekomen. Hartelijk dank namens de familie Rein.
 • Bernard, Frankrijk

  De Daimler is gisteravond zonder problemen bij mij afgeleverd.
 • Caroline, Frankrijk

  Hartelijk dank voor mijn mooie verrassingsgeschenk, mijn Triumph is prachtig en perfecte levering, de dame was heel erg professioneel.
 • Bert, Nederland

  Wij zijn nu sinds een week de gelukkige bezitters van een MG TD. de eerste 80 kilometers in de omgeving zitten erop. Hij rijdt heel erg goed en het geluid is geweldig. Niet lawaaiig maar een mooi diep sonoor geluid. Kortom we zijn heel erg blij en tevreden. Ik wil je nog bedanken voor het prettige contact en de gehele afhandeling.
 • Adrien, Frankrijk

  Bevestiging van de aankomst van mijn MGB Blue 1974. Dankjewel, het is een hele goede auto en ik ben er erg blij mee.
 • Jorg, Duitsland

  Ik heb de auto inmiddels op kenteken gezet en de eerste kilometers gereden, alles zoals afgesproken. Nogmaals bedankt voor uw steun. Ik aarzel niet om Erclassics aan te bevelen, was in het begin een beetje sceptisch, maar je hebt mijn angsten weggenomen. Ik wens u veel goede zaken en hopelijk tot snel.
 • Ton & Cecile, Nederland

  Bijzonder dank voor de toegestuurde fotoreportage. ONGELOOFLIJK mooie fotoserie!!!! Complimenten! Heel professioneel.
 • Cynthia & Rutger, Belgie

  Wij hebben afgelopen woensdag onze Jaguar ontvangen en willen u graag laten weten dat de bezorger bijzonder professioneel en behulpzaam was. De auto ziet er prima uit en wij kijken ernaar uit er veel in te rijden.
 • Harald, Duitsland

  Heel hartelijk dank voor uw bericht. De wagen is geleverd en alles ziet er werkelijk klasse uit ! Hartelijk dan en nogmaals een leuk kerstfeest.
 • Dehmer, Duitsland

  De auto is er. Alles is goed verlopen. De Frogeye is helemaal zoals we het ons hadden voorgesteld en het transport was ook in orde.
Lees meer (349)