Europe's #1 Online Classic Car Dealer
15 Augustus (Onze lieve vrouw Hemelvaart) is onze SHOWROOM OPEN - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

EEN OLDTIMER KOPEN?

Welkom op de website van oldtimerbedrijf E & R Classic Cars, DE specialist in Oldtimers en Classic Cars.

Vanuit onze passie voor oldtimers en klassieke auto’s is ons bedrijf ontstaan. Als gevolg van het enorme succes is E & R Classic Cars uitgegroeid tot een van de grootste oldtimerhandelaren van Europa gespecialiseerd in inkoop, verkoop en bemiddeling van oldtimers en klassieke sportauto’s. Wij in- en verkopen een breed assortiment aan oldtimers en klassieke auto’s maar de nadruk ligt op de merken MG, Triumph, Austin Healey, Jaguar, Porsche en de klassieke Ford Mustang. Maar u komt bij ons ook regelmatig unieke modellen tegen van andere historische merken als Mercedes-Benz, Rolls Royce, Bentley, Cadillac, Buick, Alfa, Fiat, Volvo en Volkswagen. Kom eens kijken in onze showroom in Waalwijk!

Iedere oldtimer keuze en iedere oldtimer kopen is toch weer anders. Graag helpen wij u bij de keuze die bij u op maat gesneden is. Immers budget, levensfase, gezinssamenstelling, mate van technische kennis en behoefte om zelf te willen en kunnen sleutelen verschillen per klant. Ook als u zelf geen technische kennis heeft kunt u gerust met een goed geprepareerde oldtimer van E & R Classics gaan rijden.

De tijd dat u zelf moest sleutelen aan een oldtimer of klassieker is definitief voorbij. Maar ook voor liefhebbers die graag een oldtimer restaureren heeft E & R Classics voldoende keuze. Wij kunnen u in een restauratieproject ook begeleiden.

OLDTIMERS TE KOOP BIJ E&R CLASSICS

Wij hebben altijd meer dan 400 oldtimer te koop. Wilt u een oldtimer kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. De oldtimers in onze voorraad komen van over de hele wereld. Wij verkopen onze oldtimers op wereldwijde schaal, en hebben ervaring met het wereldwijd transporteren van oldtimers. Naast de in- en verkoop en bemiddeling kunnen wij u ook de service bieden van een volledige ingerichte werkplaats met in oldtimers gespecialiseerd personeel. Wij kunnen u met alle voorkomende werkzaamheden aan uw klassieker of oldtimer van dienst zijn. Dus als uw auto een oldtimer APK keuring nodig heeft, laswerk, spuitwerk, onderhoudsbeurt of een reparatie bent u uiteraard ook van harte welkom.

Alle auto's (met uitzondering van de restauratieprojecten) die door ons worden verkocht zijn in onze professionele werkplaats (20 monteurs) getest en gecontroleerd met een checklijst van 125 punten. Deze checklijst hebben wij mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen vormen tot een zeer grondige controle om optimale kwaliteit en betrouwbaarheid van oldtimers te kunnen bewerkstelligen. Onze uitgebreide klassieker-controle bevat vele punten waaronder controle op roest, schade, een test van de compressie van de cilinders van de motor en daarnaast nog heel veel andere punten. Indien nodig zijn er naar aanleiding van de controle reparaties aan de auto gedaan of is er onderhoud aan de auto verricht met als doel voor u, de consument, er voor te zorgen dat u een rijklare en volledig betrouwbare oldtimer koopt.

Share with a friend

 
 • Eigen werkplaats met ruim 20 monteurs
 • Registratie en keuringen (NL/BE/DE/FR)
 • Wereldwijde transport tot aan de deur
 • Hoogwaardige kwaliteit en service
 • Inruilmogelijkheden
 • Klanten beoordelen ons met een 8,9

 • Jurgen, Duitsland

  Bedankt voor alles, in het bijzonder de fijne samenwerking tijdens de verkoop van mijn Triumph TR6.
 • John en Carol, Roemenië

  We reden 1600 km om terug te keren naar Roemenië. De auto deed het goed.
 • Steve, Engeland

  Ik wilde u bedanken voor de MG! Het transport ging goed, de chauffeur en Antoine waren zeer behulpzaam.
 • Harry, Nederland

  In 2016 kocht ik een heel mooi gerestaureerde 1968 Mercedes 250 SL Pagode bij ER classics. Een jaar na de levering word je nog steeds niet behandelt als “een gedane zaak” maar blijven zij dezelfde goede service leveren. Dit geeft je het gevoel echt als klant gewaardeerd te worden. “Thumbs up” voor de steeds vriendelijke verkopers en de service medewerkers van ER classics.
 • Wolfgang, Duitsland

  Hartelijk dank voor de probleemloze levering van de MGB - de auto is geweldig, mijn vrouw blij.
 • DK Engineering, Verenigd Koningkrijk

  Bedankt voor de uitstekende restauratie naar originele specificatie.
 • Wim, Nederland

  Ik wilde je nog even bedanken voor de perfecte aflevering van de 2+2, de transporter is de perfecte representatie voor jullie organisatie. Julian deed de aflevering perfect, een compliment waard. De E-type is voor mij een “means to” een ontdekkingsreis, het ontdekken van de techniek achter deze Amerikaanse Jag en het ontmoeten van mensen tijdens deze reis.
 • Daniel en Nicole, België

  De MGB is deze middag prima aangekomen in zijn nieuwe thuis. Bij deze willen wij U nog eens bedanken voor de hartelijke ontvangsten en voor de prima service. Dank voor het helpen bij het realiseren van een jeugddroom.
 • Jan en Lizebeth, Nederland

  Wij willen u nog even heel hartelijk bedanken voor alle door u genomen moeite. We zijn heel tevreden over hoe alles is verlopen. We hopen nog lang van de 2CV te genieten.
 • Steve, Spanje

  De presentatie van mijn consignatiewagen ziet er erg goed uit. Bedankt en succes met de verkoop.
 • Vento, Finland

  Bedankt voor de geweldige service en het regelen van dingen. Let bij alles op het hoge niveau waarop u opereert. De overdracht van de auto is erg goed verlopen. Toen begon het avontuur. De reis door Duitsland over goede wegen was erg leuk. Volvo werkte prima. Tijdens de boottocht van Travemunde naar Helsinki kwamen vreemden de auto bewonderen en ernaar vragen. In Finland ging de reis goed en na in totaal ruim 1000 km waren we thuis. Het thuispubliek was ook erg blij met het uiterlijk van de auto, de vrouwen geven alleen om de vormen en kleuren ... We waren dus zondag volgens plan thuis. Vandaag heb ik de autopapieren naar de autoriteiten gebracht en… de Finse APK is geslaagd zonder gebreken of tekortkomingen. Nogmaals bedankt en veel succes voor uzelf en uw bedrijf. Het was een genoegen om zaken met u te doen!
 • Alain, Frankrijk

  Verrast gisteravond, de MG is gearriveerd !! Probleemloze levering en een voertuig dat aan mijn verwachtingen voldoet. Bedankt voor uw professionaliteit en uw beschikbaarheid. Tot binnenkort voor het volgende voertuig.
 • Jan, Nederland

  Het geld heb ik op mijn bankrekening ontvangen. Bedankt voor de verkoop van de Topolino en de snelle afhandeling.
 • Keith, Luxemburg

  De Jag is aangekomen en ziet er fantastisch uit. Je bezorger was briljant en besteedde veel zorg aan het lossen, een echte professional. Alles lijkt in orde en ik heb het volgende week klaar voor registratie. In de tussentijd een grote dank aan u en uw team voor een zeer vlotte transactie.
 • Julius, Duitsland

  Vandaag arriveerde de MG-F zoals aangekondigd - en hij is nog mooier dan verwacht! Iedereen heel erg bedankt voor de geweldige organisatie en het professionele werk. Wij zijn meer dan tevreden over E&R!
 • Charles, Frankrijk

  Dankjewel voor de leuke Triumph Spitfire MK3 I die ik afgelopen november heb gekocht. Ik beveel ER Classics aan, aan iedereen die op zoek is naar een Oldtimer.
 • Ferdinand, Nederland

  Bedankt voor de goede service en we verheugen ons op onze nieuwe aanwinst.
 • Naoki, Japan

  Uw Autobianchi is veilig gearriveerd.
 • Axel, Oostenrijk

  Hallo Nederland. Het is allemaal supergoed gegaan. Aardige chauffeur, zeer goede communicatie, auto in de garage, echt cool!!
 • Paul, Nederland

  Ik heb de auto vandaag opgehaald. Ik had nog niet op de snelweg gereden, maar dat is zeer goed bevallen. Ook de overdrive is perfect. Met mijn vorige MG's heb ik 2x 10 jaar gereden; Ik verwacht van deze auto ook zeer lang te kunnen genieten.
Lees meer (307)