Filteren

Zondag 3 Maart CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 10:00 tot 14:00

Wij kunnen voor onze Belgische klanten auto's met O-plaat leveren

Van laag naar hoog sorteren


Uw Volkswagen specialist
Volkswagen

Volkswagen oldtimer te koop bij ER Classics

Wanneer koopt u een Volkswagen oldtimer?
Iedereen heeft zijn of haar eigen redenen om een Volkswagen oldtimer te kopen. U kunt bijvoorbeeld heerlijk gaan rondtoeren met het gezin in een Volkswagen Kever Cabriolet of shows en evenementen bezoeken. U kunt zelfs met een Volkswagen T1 bus op vakantie om het romantische  plaatje helemaal compleet te maken. U kunt er ook voor kiezen om een klassieke Volkswagen te kopen om rally’s mee te rijden. Wat uw reden om een Volkswagen oldtimer te kopen ook is, ERclassics heeft voor ieder wat wils.

Hoe koop ik een VW oldtimer?
ERclassics heeft een groot aanbod Volkswagen oldtimers zoals de Volkswagen Kever (Cabriolet), Karmann Ghia en de bekende T1 bus. Om ervoor te zorgen dat u de juiste klassieke VW koopt, heeft ERclassics voor iedere auto een uitgebreide fotoreportage samengesteld, een 360 graden view van binnen- en buitenkant, een video en alle informatie die u nodig heeft voor de aanschaf van uw droom oldtimer. U bekijkt uw auto eenvoudig op onze uitgebreide website en als u meer wilt weten, neemt u contact op met onze oldtimer-experts. Zij staan u graag bij met vrijblijvend advies. 

Klassieke Volkswagen kopen bij ER Classics?
Mocht u een Volkswagen oldtimer willen kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ER Classics staat kwaliteit altijd voorop. U vindt dan ook hoge kwaliteit Volkswagen oldtimers die vaak uitvoerig gerestaureerd zijn en voorzien zijn van een uitgebreide historie. ERclassics beschikt over een grote werkplaats waar onze VW oldtimers op 125 punten worden gecontroleerd voordat ze aan de klant worden geleverd. We zijn gespecialiseerd in registratie en keuringen en wereldwijd transport tot aan uw voordeur behoort tot de mogelijkheden. 

Europa’s nummer 1 online classic car dealer
Wanneer u op zoek bent naar een Volkswagen oldtimer wordt u bijgestaan door onze oldtimer-experts die u voor, tijdens en na de aankoop van advies voorzien. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen. 

Volkswagen oldtimer inruilen of verkopen?
Naast het kopen van oldtimers kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen en/of inruilen van uw Volkswagen oldtimer. Neem gerust contact op met een van onze oldtimer-experts voor meer informatie over het verkopen en/of inruilen van uw klassieke Volkswagen.