Filteren

Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Wij kunnen voor onze Belgische klanten auto's met O-plaat leveren

Van laag naar hoog sorteren

Zoekt u een Volvo?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volvo!

Heeft u een Volvo en wilt u deze graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Volvo Veiling

Bekijk onze online Volvo oldtimer veiling. Elke 2 weken een nieuwe veiling. Van en voor onze klanten.

Bekijk onze veiling

Uw Volvo specialist
Volvo

Volvo oldtimer te koop bij ER Classics


Het kopen van een Volvo oldtimer bij ER Classics

Bent u van plan om een klassieke Volvo te kopen? Dan bent u bij ERclassics aan het juiste adres. We bieden hoge kwaliteit Volvo oldtimers aan zoals de Volvo Amazon, P1800, 240, 242, 245, T5R, Duett en de PV544. Of u nu lekker op vakantie gaat met uw Volvo of een dagje naar de kust met het gezin, u vindt bij ons de klassieker die bij u past.

Hoge kwaliteit Volvo oldtimers

De Volvo oldtimers die wij aanbieden zijn vaak uitvoerig gerestaureerd en van een hoge kwaliteit, zowel optisch als technisch. Iedere auto wordt beoordeelt op 125 punten door een van onze eigen monteurs. Tevens zijn we gespecialiseerd in registratie en keuringen en transport tot aan uw voordeur behoort tot de mogelijkheden.

De juiste Volvo oldtimer voor u

Iedereen heeft zijn of haar eigen reden om een Volvo oldtimer te kopen. Wat uw reden ook is, bij ERclassics doen we er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden in dit proces. Zo hebben we een uitgebreide website met een fotoreportage van iedere klassieke Volvo, 360 graden interieur en exterieur foto’s, een video en achtergrondinformatie. Wilt u meer weten over het kopen van een klassieke Volvo? Dan staan onze oldtimer experts voor u klaar.

Komt u liever langs in onze showroom in Waalwijk, Nederland om onze Volvo’s te bekijken? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Onze oldtimer experts staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Al sinds 2008 is ERclassics gespecialiseerd in de verkoop van Volvo oldtimers. Koopt u uw volgende oldtimer bij Europa’s nummer 1 online classic car dealer?

Inruilen of verkopen van uw klassieke Volvo

Naast dat u bij ER Classics Volvo oldtimers kunt kopen zijn er ook mogelijkheden voor verkoop of voor het inruilen van uw eigen oldtimer. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op met één van onze verkopers.

Volvo oldtimer te koop bij ER ClassicsHet kopen van een Volvo oldtimer bij ER Classics Bent u van plan om een klassieke Volvo te kopen? Dan bent u bij ERclassics aan het juiste adres. We bieden hoge kwaliteit Volvo oldtimers aan zoals de Volvo Amazon, P1800, 240, 242, 245, T5R, Duett en de PV544. Of u nu lekker op vakantie gaat met uw Volvo of een dagje naar de kust met het gezin, u vindt bij ons de klassieker die bij u past. 

Hoge kwaliteit Volvo oldtimersDe Volvo oldtimers die wij aanbieden zijn vaak uitvoerig gerestaureerd en van een hoge kwaliteit, zowel optisch als technisch. Iedere auto wordt beoordeelt op 125 punten door een van onze eigen monteurs. Tevens zijn we gespecialiseerd in registratie en keuringen en transport tot aan uw voordeur behoort tot de mogelijkheden. 
De juiste Volvo oldtimer voor uIedereen heeft zijn of haar eigen reden om een Volvo oldtimer te kopen. Wat uw reden ook is, bij ERclassics doen we er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden in dit proces. Zo hebben we een uitgebreide website met een fotoreportage van iedere klassieke Volvo, 360 graden interieur en exterieur foto’s, een video en achtergrondinformatie. Wilt u meer weten over het kopen van een klassieke Volvo? Dan staan onze oldtimer experts voor u klaar. 
Komt u liever langs in onze showroom in Waalwijk, Nederland om onze Volvo’s te bekijken? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Onze oldtimer experts staan voor u klaar met vrijblijvend advies. 

Europa’s nummer 1 online classic car dealer Al sinds 2008 is ERclassics gespecialiseerd in de verkoop van Volvo oldtimers. Koopt u uw volgende oldtimer bij Europa’s nummer 1 online classic car dealer? 
Inruilen of verkopen van uw klassieke VolvoNaast dat u bij ER Classics Volvo oldtimers kunt kopen zijn er ook mogelijkheden voor verkoop of voor het inruilen van uw eigen oldtimer. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op met één van onze verkopers.