19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf oldtimer

De Volkswagen Golf is een kleine gezinsauto die sinds 1974 door de Duitse fabrikant Volkswagen wordt geproduceerd. De originele Golf Mk1 was een vervanging voor de Volkswagen Kever. De Golf is het bestverkopende model van Volkswagen. Aanvankelijk bestond de Golf productie grotendeels uit driedeurs hatchback modellen. Overige varianten zijn een 5-deurs hatchback, stationwagen, cabriolet en sedan.
In mei 1974 bracht Volkswagen de eerste generatie Golf uit als een moderne voorwiel aangedreven vervanger voor de Volkswagen Kever. Latere modellen waren onder andere de Golf GTI, een dieselversie, de Jetta-versie van de notchback-sedan en de Golf Cabrio. In de VS en Canada werd de Golf Mk1 verkocht als de Volkswagen Rabbit en in Mexico als de Volkswagen Caribe. Tussen 1984 en 2009 werd in Zuid-Afrika een gefacelifte versie van de Golf Mk1 geproduceerd als de Citi Golf.

Volkswagen GOLF oldtimer kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Volkswagen die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Volkswagen GOLF klassieker kopen

Hoge kwaliteit Volkswagen GOLF oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Volkswagen GOLF, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Volkswagen GOLF oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Volkswagen GOLF, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Volkswagen GOLF verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Volkswagen GOLF voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Volkswagen GOLF oldtimer te kopen?

- Groot assortiment Volkswagen klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Volkswagen GOLF dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.