27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Triumph TR250

Triumph TR250

De Triumph TR250 werd gebouwd tussen 1967 en 1968 (15 maanden) door de Triumph Motor Company in het Verenigd Koninkrijk. Gedurende deze tijd werden 8400 auto's gebouwd, allemaal bestemd voor de Amerikaanse markt. Veel zijn er nu te vinden buiten de VS, voornamelijk in Europa. Wereldwijd zijn er nu ongeveer nog 600 stuks over.
De Triumph TR250 was identiek aan de TR5 behalve het brandstoftoevoersysteem. De TR250 had niet het brandstofinjectiesysteem van de TR5. In plaats daarvan werd de TR250 uitgerust met dubbele Zenith-Stromberg carburateurs. De TR250 heeft een straight-6 motor die zorgt voor 111 pk, 39 pk minder dan de TR5.
De reden voor dit verschil was de prijsdruk als gevolg van de Amerikaanse markt en strengere emissienormen. In 1968 werd in Noord-Amerika de TR250 verkocht voor ongeveer $ 3395.

Triumph TR250 klassieker kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Triumph die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Triumph TR250 klassieker kopen

Hoge kwaliteit Triumph TR250 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Triumph TR2, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Triumph TR250 oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Triumph TR2, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Triumph TR250 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Triumph TR250 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Triumph TR250 klassieker te kopen?

- Groot assortiment Triumph klassiekers te koop

- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd

- Eigen werkplaats met 20 monteurs

- Registratie en keuringen

- Wereldwijd transport tot aan de deur

- Hoogwaardige kwaliteit en service

- Inruilmogelijkheden

- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Triumph TR250 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.