27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Volvo PV544

De Volvo PV544 klassieker

De Volvo PV544 werd geproduceerd van 1958 tot 1965 door Volvo. De PV 544 werd op hetzelfde moment als de Amazon geproduceerd, wat oorspronkelijk niet de bedoeling was. De Amazon was namelijk toentertijd te luxe en te duur, waardoor de auto geen succesvolle opvolger van de PV444 was. Om die reden werd de PV544 geproduceerd.
De PV 544 was beschikbaar in 3 uitvoeringen: Favorit, Special en Sport. In vergelijking met de PV 444 was de 544 een stuk moderner. De PV 544 had onder andere een moderne grille en modernere techniek. Bovendien kreeg de auto een grotere voor- en achterruit en werd het interieur ook verbeterd.
De auto heeft, verdeeld over de 3 uitvoeringen, verschillen motoren. De B16A-motor heeft een cilinderinhoud van 1580 cc en komt voor in de Favorit en de Special. De B16B-motor heeft tevens 1580 cc en komt voor in de Sport uitvoering. De B18B-motor heeft een cilinderinhoud van 1780 cc en komt voor in de Favorit en de Special. De B18D-motor heeft ook 1780 cc en komt voor in de Sport uitvoering.

Volvo PV544 klassieker kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Volvo die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Volvo PV544 klassieker kopen

Hoge kwaliteit Volvo PV544 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Volvo PV544, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Volvo PV544 oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Volvo PV544, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Volvo PV544 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.


ER Classics heeft de juiste klassieke Volvo PV544 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Volvo PV544 klassieker te kopen?

- Groot assortiment Volvo klassiekers te koop

- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd

- Eigen werkplaats met 20 monteurs

- Registratie en keuringen

- Wereldwijd transport tot aan de deur

- Hoogwaardige kwaliteit en service

- Inruilmogelijkheden

- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Volvo PV544 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.